Shoeshopping and Ida goes Russia

Hejje babies!

Har precis kommit hem från tempo men mamma där vi inhandlat cheeeesecake som jag ska smaska i mig sen. M-hm!  Idag har varit en ganska soft dag. Hade värsta håltimmen så jag, Sanna, Elin och Ida drog till stan. Hittade ett par grymt snygga skor som jag slog till på och ett par grå ridhandskar. Very nice indeed!
Idag fick jag föressten också höra att språkettorna ska till frankrike och att det finns tio lediga platser. Vi är tolv i min franskagrupp! Men jag vill verkligen med, så jag hoppas hoppas hoppas att jag får åka! Annars blir jag bitsk. Fast "the downside" är att man måste ha en fransos boende hos en i tio dagar. Palla! Men samtidigt tror jag att jag kan lära mig mycket på det. Fast då kan ju förstås inte Martin sova hos mig på tio dagar... Tricky tricky!

Imorgon har jag värsta softa dagen med en lektion eftersom nästan alla våra lärare befinner sig i Tyskland. Men du hör då inte mig klaga! Imorgon är ju också den stora dagen då Ranveig flyger ifrån oss alla till varmare breddgrader. Jag ska inte åka med till flygplatsen för jag tycker det känns för hemskt.  Så jag går istället på cellon och låtsas som att hon kommer vara där och titta på Desperate Housewives med mig på kvällen. 

Nu ska jag käka firre och spenat, sen kommer älsk hit.


Kommentarer
Postat av: L EA

Åh, vad fint. Sådär lagom het i gympakläder =P

Postat av: pimpen

aww vad jobbigt, men telefön finns;D

2007-09-17 @ 21:59:38
Postat av: Millan

Löööööve skorna, pözz

2007-09-19 @ 15:46:16
URL: http://camomillastaden.blogg.se/
Postat av: Jennie

gulligt me mössan på bilden :P

2007-09-20 @ 17:30:37
URL: http://unreal.blogg.se
Postat av: Sandra

Söt mössa :P

2007-09-26 @ 18:35:37
URL: http://sandralundin.webblogg.se
Postat av: Estelle

haha söt mössa!

2007-09-26 @ 23:53:23
URL: http://estelles.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback