"Kyckling på fredag?" Nej tacos!

Efter en hektisk vecka är det så undebart skönt att det är heeeelg! Jag är vansinningt trött just nu, men vägrar ändå att gå och lägga mig. Det vore som att vanherda helgen eller vad man nu säger på svenska. Jag är trött som sagt, så snälla skriv inget taskigt om att jag inte kan stava, okej? Som sagt, det har varit en jobbig vecka och jag förtjänar lite lyxtid. Men jag har ändå en miljon grejer som jag måste göra i helgen. PLUGG och annat hemskt tråkigt. Fyfan säger jag bara. Men det gäller att bara ta en sak i taget och leva i nuet så fixar sig allt. En sak i taget. Det är mitt chillmantra.

Fick föressten en väska av mamsen idag! Skitasnygg, I tell you! Och sedan hade jag turen att få min väntade Canada Goose väst, bilder kommer sedan så du behöver inte oroa dig kompis.

Jag, Elin och Cam var en sväng i stan idag efter skolan. Elin gick typ in i en tillfällig depression eftersom hon inte hittade nått att köpa. Shopoholic, någon? ;P Tss! Sen hade jag och mams myskväll och kollade på Idol men det var svårt att koncentrera sig för hon pratade oavbrutet om hur bra/dåliga alla var haha xD Känner mig som värsta geeken som tackar nej till både fest hos Cam, absintfest hos Sanna och insparksfest men jag orkar verkligen inget annat än myskväll. Ibland måste man få vara ocool och het ändå. 

Åh. Jag är så trött på min sunkiga fickspegel som ligger och möglar i min väska. Den är rosa och så är det en chihuahua på den, så den är rätt söt egentligen, men den har knäckt på mitten så den är inte så värst fräsch längre hehe;P  Jag skulle jättegärna vilja ha någon av de här, fina eller hur?

 


Sextips ;P

Försökte lite lätt fånga ditt intresse med rubriken för att du skulle läsa vidare. För jag menar, hur intressant är det egentligen att läsa vad jag gjort idag, vad jag ätit, vilka jag varit med osv.osv osv i en oändlighet som skulle göra vem som helst självdestruktiv.  VEM BRYYYYR SIG?  Och om du gör det så blir jag förstås väldigt smickrad, men sannolikt inte. Du trodde att det skulle handla om sex så då läste du. Och nu är det försent, nu bara måste du läsa vidare!

Filip och Fredriks ÄR roliga, på riktigt! Var på inspelning av deras nya program Boston Tea Party igår och kom fram till att de är riktigt roliga snubbar!  Du har säkert redan dragit den slutsatsen, men jag är lite seg av mig. Och Fredrik är rätt snygg, kanske inte döläcker men det gör liksom inte ont i ögonen av att titta på honom. Hursomhelst, tackack Andrea för biljetterna du är gulligullgulli.
 
Kom precis att tänka på varför man alltid säger Filip & Fredrik och aldrig Fredrik & Filip. Det ska jag börja säga! Allt för att få känna mig lite speciell.

Hitills har jag haft en jätteskön dag, har först varit och orienterat. Jag, Sanna och Ida åt mest blåbär och följde efter Louise och Eline som verkade ha koll på läget haha ;P Vi tog kontrollerna i lite fel ordning men det gick ändå finfint. Förutom när Eline ramlade och vrickade foten... Fast sedan träffade vi några dagisbarn som var på utflykt och deras fröknar plåstrade och smörjde in hennes stackars fot så hon mådde lite bättre. (:

Hoppas att du läste hela inlägget nu och inte slutade läsa bara för att det inte handlade om sex. Förlåt dåh! Nästa inlägg blir smask, oki?

Nu ska jag spela lite cello och sen läsa ut The Alchemist.
 PUSSISSSSSSS


image316




Min förlorade värld

Har precis kommit hem från skolan och sitter och sörplar tranbärsjuice för fullt. Har nämligen urinvärksion (enligt Metro så är nyckeln till en lyckad blogg att man bjuder på sig själv- so here it goes) Tranbär ska tydligen hjälpa mot urininvärksion- får återkomma med resultat senare ;)

Ibland tänker jag att jag valde fel när jag valde Södra latin. Att jag är för puckad för att gå där helt enkelt och att jag bättre skulle passa in på typ Jensen eller något sådant. Inte för att jag säger att man är puckad om man går Jensen, men det känns som att jag drar ner Södras "elit rykte" genom att gå där. Egentligen är jag ju inte alls smart ,och det känns som att jag när som helst kan upptäckas som den dumbom jag faktiskt är. För faktum är att jag har glassat genom hela skolgången genom mitt minne och min attityd om att jag faktiskt vet allting. Men det gör jag inte, jag vet inte ett skit, och det är mitt livs sanning. Jag är egentligen jättekorkad, gott folk!
Jag visste varken vad som hände med Tjenobyl eller att det finns flera färger på Ryssland. Och vad som är ännu värre är att jag faktiskt inte bryr mig särskilt mycket.  Skulle bara önska att jag slapp gå runt och vara livrädd för att någon en gång för alla ska konfrontera mig och upptäcka hur obildad jag faktiskt är.

AIK finns i våra hjärtan

Var på mitt livs allra första match igår mellan DIF och AIK! Det var en kul o spännande match,  trots att det blev 1-1. Och jag kunde alla texterna så jag var en utmärkt hejaklackare, om det nu är så man kallas. Fast jag har jätteont i fötterna idag efter allt hoppande haha ;P Men det var det värt!

Vaknade precis eftersom jag tagit lite sovmorgon. Pallade inte gå på franskan nu när vi har vikarie som är jätteskum. Så det blev lite 'sleep in' för mig istället. Mamma har också köpt två böcker av mina favoritförfattare som låg på bordet när jag steg upp. Värsta snällt!

Nu ska jag få i mig lite frukost innan jag åker till skolan och har latinredovisning (skojigt va? tänk att du missar det!) Resten av kvällen kommer bestå av cello och lite pluggande inför psykologiprovet på onsdag. Suuuuck! Men sen kommer Desperate Housewives och räddar mig! (:


image315




Liten update

Idag har jag inga lektioner! Okej okej egentligen har jag matte, men sånt kan man ju jobba med hemma. Så vi säger att jag har inga lektioner! Så härligt att bara få göra vad man vill en dag och få långhelg... Sweet!
Kanske åker jag o träffar Sara och Karin en stund- men annars ska jag bara ta det chill och kanske plugga lite. Men bara kanske!

Ikväll ska jag o Martin gå på bio har vi bestämt. Vi har nämligen gratisbiljetter som vi fick när vi var barnvakt till mina kusiner. Såg att av mina favoritböcker- den franska Tillsammans Är man Mindre Ensam kommer på bio den 28 september. Wiho! Den ska jag absolut se! Det är Audrey Taotou som spelar anorektikern Camille, och jag vet att M tycker att hon är jättesöt så han följer nog med då också. Men ikväll ska vi se Ett Öga Rött, hoppas den är bra ;P

Nu ska jag gå ut och jogga, sen får jag se vad det blir till frunch ;P


This is not goodbye she said


Ain't got no sugar in my coffee
The rivers of salty tears
My cup is running over
I can't go on whithout you
So don't be too long

Shoeshopping and Ida goes Russia

Hejje babies!

Har precis kommit hem från tempo men mamma där vi inhandlat cheeeesecake som jag ska smaska i mig sen. M-hm!  Idag har varit en ganska soft dag. Hade värsta håltimmen så jag, Sanna, Elin och Ida drog till stan. Hittade ett par grymt snygga skor som jag slog till på och ett par grå ridhandskar. Very nice indeed!
Idag fick jag föressten också höra att språkettorna ska till frankrike och att det finns tio lediga platser. Vi är tolv i min franskagrupp! Men jag vill verkligen med, så jag hoppas hoppas hoppas att jag får åka! Annars blir jag bitsk. Fast "the downside" är att man måste ha en fransos boende hos en i tio dagar. Palla! Men samtidigt tror jag att jag kan lära mig mycket på det. Fast då kan ju förstås inte Martin sova hos mig på tio dagar... Tricky tricky!

Imorgon har jag värsta softa dagen med en lektion eftersom nästan alla våra lärare befinner sig i Tyskland. Men du hör då inte mig klaga! Imorgon är ju också den stora dagen då Ranveig flyger ifrån oss alla till varmare breddgrader. Jag ska inte åka med till flygplatsen för jag tycker det känns för hemskt.  Så jag går istället på cellon och låtsas som att hon kommer vara där och titta på Desperate Housewives med mig på kvällen. 

Nu ska jag käka firre och spenat, sen kommer älsk hit.


Andrea fixar bästa festen

Två inlägg på en dag, inte dåligt asså :P Hur som helst, igår var det SUPRISEPARTY i systers ära. Hon hade verkligen ingen aning- och det var det som var så kul! Jag är verkligen stolt över att jag, eller, jag menar att alla klarade hålla det hemligt så länge. Hon blev iallafall väldigt chockad och glad (hoppas jag ialf ;) ) när hon såg att nästan alla hennes vänner var samlade på ett och samma ställe. Kalaaaaaaaaaaas!


image299image301image304image302image306image308image309image310image311image303image300

Säxy säxy ridflicka

Fick rida Caramel igår och det gick väldigt bra! Var som vanligt massa action på lektionen med hästar som dampade och en tjej som ramlade av. Men det berodde nog mycket på att det regnade så mkt. Hästarna brukar bli lite crazy då! Nästa vecka är det hoppning! Det ser jag fram emot ;P

Här är ialf gårdagens ridoutfit men mina stolta ridstövlar av kalvskinn:

image297

NOLLNING, Hurra för Ida och Ranveigs avsked

Sitter i mitt rum o lyssnar på Rn'B o chillar fett. Snart ska jag bege mig ut i ovädret för att rida cavaletti (när man rider över bommar- för alla som inte talar i hästtermer) Mamma väckte mig imorse och sa att jag skulle komma upp o käka frukost med henne & Ranveig. Hon hade varit på McDonalds & köpt frukost och islatte så jag det var jäääättegott och en perfekt början på helgen! (: Så snäll så snäll.

Igår var det som NOLLNING efter skolan. Det var fett kul! Vi blev indelade i grupper så vi fick ansvara för fem nollor var. Först skämde vi ut de små söta liven och sedan kladdade vi ner dem. Jag hade ingen aning att kladd kunde vara så kul. Att kladda ner andra förstås. Men det var roligt! Och jag hoppas att de hade lika kul som vi! Som vanligt glömde jag min überbra kamera hemma, så jag tog förstås inga bilder. Men
Elin hade med sig sin kamera som är ganska cp men ändå liten och söt.
Sen fyllde min kusin Ida 11 år igår så jag kunde inte stanna så länge... Så jag vet inte om min grupp av nollor vann eller inte! Hoppas det, för de var verkligen jätteduktiga och gjorde precis allt som vi sa åt dem att göra. Hur pinsamt det än var haha ;P

Ida fick den senaste The Sims av oss och hon blev jätteglad! Sen fick jag träffa min mormor och morfar som jag inte sett på jättelänge. Najs, najs, najs, najs! Och Ranveig fick visa upp sitt nya korta hår för alla som knappt kände igen henne ;) Och så blev det lite sorgset när vi skulle gå och alla skulle säga hejdå till Ranveig. PÅ TISDAG ÅKER HON!


Moderat Märta och Borgar Berit


Idag var det som sagt foto för borgarföreningen i skolan. Så här dryg såg jag ut!  Haha nerå, jag lovar att jag blev hetare på kortet än så här. Hoppas det ialf ;P
 Imorgon är det äntligen helg! SÅ JVLA UNDEBAAART! :D  Sen har vi NOLLNING efter skolan imårn. Får se hur det går, hoppas inte de är torra o vågar bjuda på sig själva. Haha ska jag säga som inte ens kom på min egen nollning men jajaja. Ska se om jag kan fota lite också så att ni får se de söta nollorna! Ägg ägg ägg!

 image296



Gör mig vacker för dig

Klockan är 23.00 och jag ska upp om 7 timmar, men jag kan inte låta blir att blogga lite innan jag beger mig till drömmarnas värld. Hela familjen är i Norrtälje veckan ut, så Martin har varit barnvakt till mig den här veckan.
 Idag fick jag föressten vita rosor av honom! Jag är säker på att jag var Amnesty Guard i ett tidigare liv eller nått- för vad har jag gjort för att förtjäna en sådan karl? LOVE LOVE LOVE <3
Sen har vi ätit fett god mat. Vi var på McDonalds och jag åt en McFeast (fullkorn såklaart). Jag är helt frälst, den var utsökt! Mumsfillibabba! Impeccable! 
Imorgon är det fotografering för skolans borgerliga förening och jag och Elin ska sjäälvklart vara med haha ;P Därför jag måste jag ha på mig något moderatigt imorgon.
Åh nu ligger M i min säng och ser så varm och mysig ut att jag måste gosa lite innan jag somnar.

image295

Pussen!




Monster Martin

Tänk att jag får vakna bredvid det här lilla monstret varje morgon. 

   


It feels so good to be bad

Tråkiga nyheter, jag är fortfarande sjuk!  Inte för att jag är så pretentiös att jag tar för givet att någon bryr sig, men ändå. Försökte mig på en lektion igår- innan jag insåg att jag inte hade något på skolan att göra. Men oh boy jag kan inte låta bli att smutta på tanken hur mycket jag missar och hur mycket jag kommer efter. Inte hjälpte det av att jag såg jag en gammal episod av Gilmore Girls där äckelpryda och superordentliga Rory stressar upp sig av alla sina inlämningsuppgifter. Jag hatar den där skitungen! Är det bara jag som stör mig på hennes besserwisserattityd och hur vansinningt lillgammal och förståndig hon är om allting? Uah! Sedan får jag ju inte så många nya intryck när jag går sjuk här hemma, så ni måste ju ha förstålse för att jag blir upprörd och retar mig på det stackars flickebarnet.  En annan sak som jag hetsade upp mig lite på är hur FULA alla tjejer är i Top Model. Inte för att vara ytlig, men hallå! Det här är ju ett program som handlar om just yta och då kan man ju inte komma dit och se ut hur som helst. Inte för att jag är så pretentiös att jag tror att någon bryr sig om vad jag sitter här och tycker, osminkad med fett hår och klädd i Martins mjukisbyxor.


I'd take another chance, take a fall
Take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat


Liten och ynklig och 7k

Listen up!

Idag är jag hemma sjuk från skolan. Jag hade feber förut och ont i halsen- men jag ställde ändå klockan imorse. Fast jag insåg när jag vaknade att jag var för sjuk för att kunna gå.. Halsen känns helt svullen så jag kan knappt äta.  Hoppas hoppas att jag blir frisk tills imorgon så att jag inte kommer så mycket efter och kan gå på cellon sen (:  I helgen har jag ridit, festat och träffade  o Julia och Isabel igår.  Yaaay! Vi har inte setts på hela sommaren, så det var trevligt att få catcha up lite ;P De såg välmående ut och så söta så söta!

Nu ska jag ändå gå och försöka få i mig något läckert. Du får gärna smaka om du kommer hit! Men jag är ju trots att sjuk så det är nog ingen vidare bra idé. Som vanligt i min oerhört kändiskåta blogg så publicerar jag lite pics av någon kändis som jag tycker är hot. Har publicerat bilder av Nicole Richie tidigare och vissa blev upprörda av att jag kunde beundra henne överhuvudtaget. Men det är väl annorlunda nu när hon inte är lika pinnsmal skulle jag tro ;) Det var faktiskt jävligt ofräscht. Mycket finare nu!


image290