Yster tar studenten


image176Imorgon är den stora dagen då Ranveig tar studenten. Det känns helt overkligt att hon är så stor... Eftersom det bara är arton månader mellan oss måste det betyda att jag är ganska stor också (: Jag som känner mig jätteliten!

Fast det här inlägget ska inte handla om mig (för en gångs skull ;)) utan det är ägnat till Rannie som nu är en stor flicka! Jag är fett stolt måste jag säga, för hon är så himla duktig i allt hon gör. Hon är Bäst, helt enkelt! Och jag kommer sakna henne fett jättemassor när hon åker till Tanzania. Vem ska jag småbråka med då? Och vem ska styla henne? Vem ska göra "Addes special "när jag är bakis? Vem ska jag titta på Scrubs med? Vem ska massera mig?  Och vem fan ska jag prata med om allt möjligt? Vem ska sno mina kläder? Vem ska sova hos mig när jag är ensam hemma? Vem ska vara "min röst" nu? Vem ska kalla mig för "lilla ungen"? Vem ska klaga på min osötade müsli för att sedan äta upp den? Vad kommer hända när inte "Dag Harald" kommenterar mina inlägg längre?

Världen kommer gå under.

Eller jag kommer iallafall bli väldigt ledsen och sakna väldigt väldigt mycket.

Älskade syster
Vi är tillsammans
Skyddar varandra
mot allt ont
Du är mitt kött
Mitt blod
Vi hör ihop för alltid

Älskade syster

Vet du hur mycket
jag tycker om dig?

image175  image177  image178  image179
image181   image180


Hulsfred



Igår blev det alltså bestämt; I'm going to Hultsfred my babies! ;P

För alla som också ska till Hultsfred (eller någon annan festival för den delen) tänkte jag ha med en lite packlista av grejer ni kommer behöva... När jag var på Arvikafestivalen förra sommaren fick vi stoooor användning av sådan där extra kraftig tejp. Klart underskattat! Sedan är det nice att ha med massor av våtservetter av uppenbara anledningar. Och för guds skull, ta med klädombyten! Detta kanske låter som en självklarhet för de flesta, men tro mig, det finns flera som åker hem i samma kläder som de åkte dit i tre dagar tidigare. Det är bara yuuuk! Fatta att man svettas av alla konserter, sover ute osv. Det är bara allmänt äckligt, och okejokej det är festival men det finns väl för fan gränser ;P  

Adios amigos!

image173

Girls gone wild ;P


image168image169image172

Victoria Secret


Funderar på att beställa undies från Victoria Secret... Men jag kan inte bestämma mig vilka jag ska välja!
Vad tycker ni, vilken är finast? ;P

 Nu ska jag snart dra på mig ridkläderna och bege mig stallet. Hoppas att jag får rida Cavalli <3 idag. Sen drar jag iväg till Sara och snyggar till mig och sen blir det Party Party, haha ;P. Är ensam hemma över helgen så jag behöver inte tänka på att jag ska störa någon när jag kommer hem. Jätteskönt! Och så ska tydligen grannarna ha värsta partyt ikväll och det slipper ju jag bli störd av. ;)
Puss Darlings och trevlig lördag!

image165image166image167

Perfume by Paris


Jag brukar alltid vara lite skeptisk när det gäller kändisparfymer... Tycker t.ex inte att Britneys parfymer luktar särskilt gott och brukar därför inte ha så höga förväntningar när någon celeb lanserar en ny parfym.  Men jag fick faktiskt en knäpp på nosen efter att ha känt doften av Paris Hiltons senaste parfym Heiress som luktar jättegott! Godissöt utan att vara för sliskig (tycker ofta att Escadas luktar lite väl sött) men det här är verkligen en perfekt sommarparfym som är skön och lättburen. Fräääääscht, som man brukar säga ;P Bara synd att jag har lite ont om cash just nu, annars hade jag lätt slagit till!

image164

Hot & Spicy

Egentligen kanske jag borde kolla efter en ny klänning eller så, nu när det snart är sommar menar jag. Istället har jag införskattat ett par nya jeans från  J Lindeberg! För jeans är väl ändå ett basplagg som det alltid är säsong för? Dessutom är de daaaamn hot ;P

image163


Sweet.

image160

image159      M + H

All I have


I want to tell you
This is all I can say
This is all I have
By the grace of god  
I want to tell you
How bitter fucking sweet it is 

I want to tell you
This is all that I can say
This is all that I can take
This is all that I can give 
I want to show you everything I have 
I want to tell you
This is all I have

Orka bikiniångest

Snart är det sommar och varenda tjejtidning skriver om den snabbaste och mest effektfulla träningen inför beach 2007. Är jag den enda som blir stressad? Måhända är jag lättpåverkad men jag tycker att det är riktigt jobbigt att läsa om alla dessa metoder som bränner fett och gör så att deget på magen byts ut mot hårda muskler. Är det inte meningen att man ska bada, käka nyaste GB glassen och chilla på stranden? Tydligen inte! Nejnej, man ska istället visa upp sin vältränade kropp och flasha solbrännan som man konstigt nog har redan i början av bikinisäsongen. Man skulle kunna tro att hela svenska folket legat i ide i ett solarium hela vintern eftersom de är så bruna redan i maj. Mycket mysko! Tror lösningen  på mysteriet stavas B.U.S (brun utan sol) ;P
Hm, men jag är inte bättre själv. Istället för ställa mig emot hetsen, plocka fram chipspåsen och skrocka över alla fjortisbrudar som nojjar över både celluliter och valkar, så ska jag nu ut och jogga. Shame on me!  ;P

Förra veckan längtade jag så mycket till sommaren att jag satte på mig min bikini och gick runt och låtsades som om jag var i Spanien, fast jag egentligen befann mig i en lägenhet i Telefonplan. Och precis när jag kände mig som en blekfet svenne går min mamma förbi, klatschar mig på rumpan och säger åh en sån skulle jag också vilja ha. Haha! Hon är lite tokig min mor, men visst är det undebart när någon säger att man är fin när man känner sig som fulast?

Här är den bikini som jag nämnt i ett tidigare inlägg ;P
image157

Shopping for blood


Här är mitt senaste sko-inköp, they are my new babies (=
Så mycket skor som jag köper skulle man kunna tro att jag är en tusenfoting, tss.

(btw, spana in mina ådriga fötter. Det ser ut som en gammal tants, visst? :P)
image158

Reini hjärta Bush

Här är min landsherre och homie Reini och min inte så homie Bush när de myser lite. Så söta, eller hur? Men är jag den enda som får känslan av att Reini är den där lilla pojken som gör allt för att få spela Playstation med de stora grabbarna?  Samtidigt ser jag inte vad som är så fel med att hålla goda relationer mellan Sverige och USA? Och med det menar jag inte att statsministern ska hålla sig från att kritisera deras politik- bara för att uppehålla de "vänskapliga banden." Hm, hursomhelst skulle jag låta bli att dricka latte på Waynes på ett år(!) om jag fick vara i rummet när dessa ståtliga herrar pratade ut. 

image155

Hand it over, missy


Har precis rensat runt lite i min garderob och hittade den här korsetten som jag typ aldrig har använt. Jag kommer ihåg när jag köpte den tsm med Iza, hon köpte en röd och jag en svart... Faan vad sexiga vi kände oss, haha ;D
Men som sagt har den bara blivit liggande för jag kan inte komma på nån anledning att ha den.. I skolan kanske? Ehh, don't think so! ;) Men den är endå fett fin!
Så nu säljer jag den för en billig peng om någon är intresserad? : )

image152     image154


Heja Norge!


Imorgon smäller det i Norge på 17 Mai! Och förhoppningsvis lite i Sverige också när jag, daddy och yster ska bege oss till Skansen och sjunga nationalsången. Vi ska samtidigt tänka på våra marscherande norrmän som förmodligen fryser rumpen av sig i hemlandet. Oh, så tappert! Jag brukar själv vara en av dem som hackar tänder och sjunger om mitt fantastiska land. Och självklart äta sisådär trehundrafemtionio dipolom-is ;)
 Istället får jag hedra mitt land genom att publicera första versen på nationalsången och lite godbitar från landet i Norr! (Om en utvikningsbild av Tone Bekkestad räknas som en godbit låter jag vara osagt ;P)

Ja, vi elsker dette landet,
som det stiger frem,
furet, værbitt over vannet,
med de tusen hjem.
Elsker, elsker det og tenker
på vår far og mor
og den saganatt som senker
drømme på vår jord.
Og den saganatt som senker,
senker drømme på vår jord.

image148  image149  image129image150


"I want to walk in the snow and leave no footprints"


Vet inte var jag ursprungligen hittade den här listan, men förut var det så att säga mina "budord."  Nu när jag ser hur jvla störd den är kan jag publicera den, så ni förstår hur verklighetsvridet man kan tänka. Och jag kan garantera att det finns tjejer som tänker precis så här sjukt. I give you "The List":


01. You will be FAT if you eat today, just put it off one more day.

02. You don't NEED food.

03. Fat people can't fit everywhere.

04. Guys will be able to pick you up without struggling.

05. You'll be able to run faster without all that extra weight holding you back.

06. People will remember you as "the beautiful thin one".

07. If someone has to describe you, they'll say "oh she weighs like 90, 100 lbs".

08. Guys will want to get to know you, not laugh at you and walk away.

09. Starving is an example of excellent willpower.

10. You will be able to see your beautiful, beautiful bones.

11. Bones are clean and pure. Fat is dirty and hangs on your bones like a parasite.

12. If you eat then you'll look like those disgusting, fat, ghetto and trailer-trash hookers on Jerry Springer.

13. The models that everyone claims are beautiful, the spitting image of perfection, are any of them fat? NO!

14. Too many people in the world are obese.

15. People who eat are selfish and unrealistic.

16. Only fat people are attracted to fat people. Do you want pigs to like you because you are one of them.

17. Anyone can have "inner beauty" but few can earn real beauty, inside as well as out.

18. You'll be able to move as quietly and skillfully as a spider.

19. Only thin people are graceful.

20. If you slap a fat person you can see a shockwave ripple over their skin. That's disgusting.

21. Do you want people to say "for gods sake get off me you're crushing me!!!" or "you are sooo light" ???

22. Underweight aka perfect body.

23. Ballerina? or beanbag?

24. I want to be light enough so a helium balloon could lift me and carry me to the clouds.

25. I want to walk in the snow and leave no footprints.

26. Starve off the parts you don't need. They're ugly and they drag you down.

27. Nothing cant be fixed with hunger and weight loss.

28. Saying "no thanks" to food is saying "yes please" to THIN!!!

29. Fat people are so huge, yet people look away from them as if they don't exist.

30. The only time people do notice a fat person is when they get in the way of that beautiful thin girl walking by (ok that sounds really horrible i know.)

31. Have you ever seen a person NOT notice a walking skeleton.

32. Nothing tastes as good as thin feels.

33. Is food more important that happiness in life? I think not!

34. Eating is conforming to everyone else's expectations.

35. When you start to get dizzy and weak you're almost there.

36. Hunger is your friend and it won't betray you like food.

37. Food is mean and sneaky. It tricks you into eating it and it works on you from the inside out making you fat, bloated, ugly and unhappy.

38. Think of anorexia as your secret weapon.

39. If you can name one reason to be fat, I'll name a million and one to be thin.

40. Thin people look good in ANY kind of clothes.

41. Food rots your teeth.

42. Puffy cheeks, double chins and thick ankles-- aren't attractive.

43. Fatty areas stretch and sag as you get older.

44. Ever seen the arms of a fat person wave hello or goodbye?

45. Eating little to nothing saves you money!

46. The average (middle class) American wastes OVER $8,000 a year on FOOD ALONE...it goes in one end and out the other. That sure is a lot of fat! No wonder so many Americans are obese and overweight!

47. Fat people make their country look bad.

48. Big people sweat more and they smell bad.

49. Fat people die earlier.

50. You'll be the envy of all the other girls.

51. All of the guys will want you.

52. You're less likely to get food poisoning.

53. You won't be exposed to all the chemicals and pesticides they put in food today.

54. You won't get sweaty on hot days.

55. The word fat will only apply to you in a sarcastic way.

56. No one wants to see a fat person dance.

Kristian Luuk <3


Varför kunde inte Kristian Luuk vunnit Melodifestivalen?  Istället för en tråkig och ful och tråkig och stillös och tråkig (har jag sagt tråkig?) tant. Hade inte det varit kuligare?
image147


God Nat(t)ionella


Ah, idag har vi haft sista nationella i matte och det är jätteskönt! Gick inget vidare (för att vara helt ärlig gick det skitdåligt, men det tänker jag förstås inte erkänna) 1+2=4 , right?

Men orka deppa! Igår när vi hade den muntliga delen i Engelska nationella delen gick det så jevla bra. Jag var i grupp med Eline och Jesper och uppgiften var att vi skulle prata om olika dilemman man kan ställas inför. Min engelskalärare satt helt tyst och lyssnade medan vi pratade, men när vi var klara sa han att han inte gett feedback till någon av de andra grupperna, men att  han var tvungen att säga att vi var outstanding och over the highest level.  Jeppe sa att han var sååå stolt över oss, haha ;P  Jag, Jesper och Eline är Södras elite, oh yeah! ;P 

   Imorgon anländer daddy till Stockholm.. Känns värsta skumt med tanke på att jag inte träffat honom på så länge, men verywell.

Snart slutar skolan! Ingen klocka ringer mer! Den blomster tid nu kommer! Brinn skola brinn!
  Föressten! Droppa den här kommentaren till någon som spelar Allan (alltså försöker vara cool):
-DU ÄR SOM SKOLAN I JULI!
-...ursäkta?
- Du saknar klass!

Erkänn att den var lite klyftig, lite dräpande sådär, haha;P


Top Model i mitt hjärta.

Okey, jag erkänner att det är i senaste laget men jag fattar verkligen inte hur Brooke kunde åka ur Top Model?
Hon var ju vinnaren redan från början och kom inte ens med i finalen! Och de där tvillingarna med weirdo warning all over fick ju vara med hur länge som helst. Suck, och Brooke som var så bubblish och glad! Top Model är  bara inte det samma utan henne!

Brooke I miss you! Come back Brooke!

Puuh, jag känner att min puls har gått upp lite efter att jag skrivit det här inlägget.
Men visst är det upprörande? Eller är det kanske bara jag som borde skaffa mig ett liv, haha :P

image146 

Härlig dag ^^


Jag och Vei vaknade tidigt i morse och eftersom det var så himla fint väder gick vi ut och joggade/promenerade. Duktigt eller hur? Och motion innan frukost är ju värsta fettförbrännaren, hehe ;P 
Sen har jag äntligen fått användning av mina nya shorts! Ursäkta den kassa bilden ; )  Ahh, jag älskar verkligen våren!  Nu ska jag plugga franska på balkongen och förhoppningsvis få lite färg. So long!

image145 


Throw it on me


Idag var en ponny som var helt ny i stallet tvungen att avlivas... Den hade epilepsi och det är tydligen väldigt allvarligt för hästar. Frode som han hette fick ett epileptiskt anfall utanför ridhuset så två hästar i min grupp kastade av sina ryttare och flera hästar började springa runt som tokar på stora mittenvolten. Skitläskigt! Men Cavalli <3 stod tyst och stilla som ett ljus och väntade på att alla skulle lugna ner sig. Sötnos!  Fast den stora jätten Cavalli är dock inte helt oskyldig, utan har själv kastat av både en och annan hästflicka i sina dar.  Fast inte alls lika många som en annan häst som börjar på C och slutar på est. (Oh no nu kommer en viss flicka bli upprörd) ;P

R.I.P Frode, synd jag inte fick lära känna dig bättre.

Nu till ett gladare tema: har precis hittat en bikini som jag verkligen gillar och passar i! Den är apsnygg! Det är exakt samma som den på bilden fast marinblå ränder för den rätta seglarkänslan hehe ;P

Sen kände sig Juls lite underrepresenterad i min blogg och så får det ju inte vara! Så här publicerar jag en liten pic på snyggingen när hon hyr film :D
            image142              image143

Btw, The Hives har ju spelat in tillsammans med Timbaland och jag som tycker om Rn'B tycker att resultatet Throw it on me blev grymt bra! Irro däremot var skitbesviken och tyckte att hela låten sög. Ladda ner själv och säg vad du tycker! ^^
 

I don't need love, I got my guitar.


image141

När jag kollar på den här bilden av Stinsen som sexar upp sin bas så känns det faktiskt inte så konstigt att The Hoe-hoes gick i spillror... Haha ^^  Stina är en riktig sköning! Förutom när hon fimpar på min fot (och NEJ jag kommer inte komma över det och JA jag kommer älta det i all framtid)  ;-)



I'm Juicy, are you?


Har precis köpt nya örhängen från Juicy Couture!  Jag bara vet att jag kommer älska dem! De kommer ialf garanterat bli mina nya favvisar ;P
   Sen har jag även beställt ett Kenneth Jay Lane (KJL) halsband som kommer vara så himla fint till i sommaren!Och så är det ju en fett söt Jordgubbe <3  Egentligen har jag inte cashen till det... Men äsch ;) 

-Fashion addict? Shopoholic? Neeeeej, inte då!

image138            image140    image136

All I say is, Vavavooom!


Vet du vet du vet du! Jag provspelade för skolans symfoniorkester idag och... 
JAG KOM MED! :D  Jag blev så sjukt glad! Det gick bra efter att jag äntligen fått stämma cellon så att klangen blev rätt. Celloläraren tyckte att jag hade bra gehör och en väldigt ren ton: Jag ser ingen anlendning till varför du inte skulle få spela i symfoniorkestern så länge du är villig att jobba hårt och verkligen engagera dig i cellon. Fick samtidigt lite konstruktiv kritik, men vafan det får man väl tåla!  
Jag kom med jag kom med!   *gör små glädjeskutt med pekfingret på tangentbordet*

Här är en liten bild från min audition. Visst är jag fin? ;P
image134


Ah, tillåt mig att skryta lite till! Vi fick nämligen tillbaks Franska Nationella proven idag och vet du vet du vet du! Jag fick full pott, inte ett enda fel!  Och så stod det Excellent! på pappret, haha ;P *hopp hopp hopp*

Och sen! Javisst, det kommer ett sen! Sen har jag hittat en undebar present till R tills hon tar studenten. Jag hoppas hon blir glad, för det hade ialf jag blivit. Och endast det bästa till min Yster när hon står där i sin nya, heta  silkesklänning.. Hon kommer vara så fin så fin!

Jag känner på mig att jag överkonsumerat utropstecken i det här inlägget.  Men vafan ;P Wiiiiiie!