SOFT PÅ EN TORSDAG

 Jag sitter här på en vanlig torsdag och är fett utvilad, hur ofta händer det? Jag har inga lektioner idag förutom symfoniorkestern klockan 15. Helt underbart!

Igår var jag och Elin och tränade på Friskis & Svettis. Jag köpte kort där igår, så nu kan jag gymma, gruppträna och träna spinning hur mkt jag vill, och om jag betalar lite extra kan jag sola solarium och få massage också. Hääärligt va? ;) (; Känner mig jättefräsch efter ett pass! Jag kommer träna onsdagar, fredagar och söndagar hade jag tänkt och sen blir det ju gympan i skolan och ridning så sammanlagt kommer jag träna typ fem gng i veckan.

Min kropp kommer vara så het inför beach 2008! HAHA.

Igår var jag barnvakt till mina kussar vilket var jättekul! Och imorse sålde jag min ridlektion som jag inte kommer kunna använda när jag är i Åre. Och imorgon ska jag sälja min jacka. Jag säger bara MONEY MONEY MONEY! Så nu kan jag börja fredagsshoppa igen haha.

Nu ska jag gå och dricka osunt mycket kaffe och kolla igenom redovisningen  som jag ska ha i latin imorgon. BYE BEJBIS.

image366


Martin är så sööt när han posar med Chanel. Copyright Andrea.




Se upp fettet för här kommer friskis

IDAG ÄR DET FREDAG! Wihoo! Jag vet att jag alltid har en liten fredagshyllning i min blogg, men det är bara världens mest underbara dag. Och dagen började fantastiskt bra med morgonmys och en snosig Martin bredvid mig i sängen.

Just nu sitter jag och Elin i datasalen och kollar på hästbilder (inget nytt under solen alltså, vi är ena riktiga små hästflickor i själen ;P) Imorgon är det nämligen ridning efter två veckors uppehåll och jag är så taggad!


Efter skolan ska jag och E bege oss till Friskis & Svettis. Dock har vi båda världens träningsverk från gympan igår så vi får se hur det går. ;) (: Vi ska gå dit och kolla om det är bra, och isåfall tänkte vi köpa kort där. Jag saknar verkligen att träna så som jag gjorde förut, känner att jag inte alls är i lika bra form längre. Men nu blir det förhoppningsvis ändring på det. Nu jävlar ska jag bli vältränad!

Såg föressten den här jackan som Elin Kling hade på sig. Kommer från Indiska och är bara så störtsnygg! Får se om jag slår till!





Ida är föressten sjuk idag, så jag skickar lite cyberkärlek till henne och hoppas att hon kryar på sig! <3

Beroendeframkallande

Okej, jag vet att jag är helt ute. Men Dawsons Creek är banne mig den bästa serien som gjorts genom tiderna. Den innehåller allt som en bra sitcom ska ha och beskriver tonåringar och ungdomproblem på ett helt annat sätt, utan den där uppenbara och stereotypa biten. I like! Dessutom är den sjukt beroendeframkallande. Klarar man bara att se förbi vissa tråkiga 90-tals vinklar och töntiga kläder så det banne mig den bästa dramaserien genom tiderna. I swear!


Tjäääjkväll

Två inlägg på en och samma dag! Oh my oh my. Men bli inte alltför bortskämd nu ;P

Jag har ett litet töntpojekt pågång.  Jag ska nämligen fota alla som jag har på min kontaktlista så att varje gng den personen ringer så kommer en bild upp! Absolutely fantastic. Och det här har jag precis listat ut. Igår lärde mig Martin också hur man använder T9 något som var helt främmande för mig. Varför har ingen berättat för mig om T9förut? 
Hursomhelst så blev Ida mitt första offer för mobil-plåtningen. Här står hon på perrongen i Telefonplan påväg till skolan. Det kommer blir väldigt  tråkigt sen när jag kommer vara mkt i Martins nya lägenhet på Thorildsplan. Kommer sakna att ha sällskap på mornarna :/

image359

Här är två bilder av Älsk från bandyn igår (AIK vann!). Visst ser det ut som två olika personer?

image361        image360

Ikväll ska jag, mams och Nannie ha tjejkväll med tjejig bulgursallad (vad annars? :P) Puss på er!

I hate mondays

Jag har ju kastat kommentarer omkring mig om att "bloggar är så ute" och "jag ska lägga ner min blogg" men jag luras förstås bara lite, för att göra mig själv lite speciell såklart. För jag ska ju inte lägga ner min blogg- det vore ju för sorgligt.
Har inte skrivit på ett tag så jag borde väl ge en update om jul & nyår. Någon detaljerad beskrivning blir det dock inte. Över julen har jag iallafall ätit gott, fått fina klapps och umgåtts med härliga människor! Nyår blev väldigt lyckat med dagen uppdelade i flera små fester. Haha, skitkul var det ialf!

Här är en bild av vårat hus i Viksjö där vi var över jul. Fast vi var mest hos mormor &morfar förstås ;P
image362

Och här är en bild av Martin & mitt hus om han nånsin drar sig hit (:
image363

Och här är vårt vardagsrum & kök.
image364  image365

Sen lite shoppingupdate, naturligtvis. Har precis köpt ett par skitsnygga stövlar som faktiskt påminner lite om ridstövlar. De är bruna, kommer från Vezzano och kostade en mindre förmögenhet. Sen letar jag efter en väska och funderar på den här från Friis & Co:

Friis company handväska

Nice huh? Nåja. Nu ska jag dra mig iväg till skolan efter en fyra timmars håltimme.  Idag är nämligen första dagen i skolan. Nåja igen. Jag tröstar mig ialf med att vi snart ska till ÅRE ÅRE ÅRE ÅRE!!!