Emo asså jag dör


Usch, är det här jag? UUUH. Jag som avskyr emosar & så har jag varit en själv. Kolla hur jag försöker vara lite palestinaemosexig på den andra bilden hahaha.

 image356image357
image354image355


sister sister sister

Spelar inte längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll

Om ungefär en halvtimme försvinner helgen och blir vardag. Men jag bryr mig inte. Det kommer inte bli vardag för mig iallafall. RANVEIG kommer nämligen hem från Tanzania! Efter tre månader! Min stooorasyster. Vojne, vad jag har saknat henne. Hoppas hon ser ut som vanligt. Kanske lite blondare. Möjligtvis lite brunare. Men ändå som vanliga Ranveig. Shit, jag är så himla nervös! Konstigt egentligen - det är ju bara lilla Nanny som kommer. 

Så imorgon kl 11:25 smäller det! Då landar hon på Arlanda och jag ska självklart inte vara i skolan då nejenejnej. Herregud, det är värt lite skolk. (; :)

Helgen har varit härlig och väldigt paisable. Ridning som vanligt i lördags, fick rida Afrodite för typ femhundraelfte gången. Alla i min grupp är avis för att jag får rida henne jämt men jag skulle hellre ridit nån annan igår typ Dharma eller Solana. Har aldrig ridit dem! ;/  Sen har jag tappat bort mina fina fina och helt nya ridhandskar i stallet. Blev faktiskt jätteledsen! Brukar inte bli så ledsen annars när jag tappar grejer, men jag var verkligen glad för de där handskarna. Nåja, kan inte hjälpas. Synd bara att folk har slutat fråga mig vad jag önskar mig till julklapp för jag skulle bli asglad för ett par nya, varma gloves.

Sen visade det sig att vi visst har ridning nästa lördag också, men då är jag i Sundsvall! Nån som vill köpa min lektion? Annars får kanske Eline glädje av den ;P

Idag har jag och älsk varit i Kista (jag vet, fett yao!) för att han skulle julshoppa och jag skulle hjälpa med min kvinnliga expertis (killar är tyvärr inte lika bra som tjejer på sånt, sorry!) Men så blev det inte. Istället shoppade vi nya pjäxor till mig som var stört snygga! Bruna och ljusblå från Salomon. Modellen hette "Chocolate Angel " så jag var ju bara tvungen att köpa dem.  Kostade 2000 kr men det är mamma betalar som gäller haha.
Imorgon ska jag köpa skidor också, har hittat ett par fräscha på Blocket som jag nog köper. Ska försöka hitta en ljusblå/brun skidjacka också som matchar pjäxisarna. Har sett en fett snygg på Bikbok med Burberry mönstrat i luvan. Vi får se hur det blir med den saken.

Hej bäbisar och gosig Lucia

Eller vad säger man? Glad Lucia? God Lucia? Änyhoooow.

Sitter i datasalen som vanligt (nej.jag.har.inget.liv?) & är dessutom fett upprörd. Jag
skulle egentligen haft symfoniorkester nu men som vanligt har ingen informerat mig om att musikarna har cpblockvecka så det är ingen symfa. Fett dåligt, jag får aldrig veta nått!!! <--missbruk av utropstecken oh ja.

Men nu till något gladare. Det var ju trots allt på dinosaurietiden som jag uppdaterade sist så det har ju hänt massa smask i mitt liv sen sist. Haha, inte. Men ändå.

Martin & jag kollade duktigt nog på tre hela lägenheter i söndags. En i skanstull, en i zinken & en i odenplan. M blev jätteförtjust i den på odenplan (lägeskåt som han är) så idag trodde han att han fått den när alla i budgivningen gett sig. Men nej sa frej och någon annan bjöd över min rika men inte så rika pojkvän. Suck!

Men nu över till något gladare. Igår var jag & Elin och shoppade julklapps. Nu är jag klar med alla! <3 Alla kommer bli så himla glada för jag är bäst på julklappar, haha.

Alla ni som är nyfikna över hur det går med min pälsmössejakt ska jag härmed få slut på ert lidande. Jag har letat febrilt efter en men utan resultat. Ska shoppa med mami imårn så jag tänkte kolla på myrorna. Jag vill att den ska se ut som den Elin Kling har (som förövrigt är min idol) Snygg, huh?

image351





Fredags update

Sitter i datasalen och chillar med Ida. Skolan är slut och det är FREDAG FREDAG FREDAG. Så himla undebart!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, har gjort illa foten till veckan så jag ska försöka vila upp den lite. Jag tror att jag har överansträngt den & det är därför den gör ont. Har joggat rätt mkt den här veckan och så då blev det som det blev.

Nåja. Sen är Lea i Rom vilket är trist, man märker så tydligt när hon inte är  här. Men hon är hursomhelst där på körresa och ska vara Lucia. Med det där håret passar hon verkligen perfetto!


Sen har jag bestämt mig för att köpa en pälsmössa, vad tycks? Skulle jag passa i det montro? Jag tycker ialf att det ser himla stylish ut. Och med min svarta skepparjacka kommer det nog bli jättefint. Ska förstås köpa fusk så inga sura miner där, okeeej ;P



Mi manchi troppo la mia sorella

Kännner mig en smula nostalgisk när jag tittade lite på gamla foton. Och så började jag förstås sakna Ranveig ännu mer när jag ser på bilder av henne när hon var liten och alldeles bimboblond. Feting söt asså!

Jag kan inte säga annat än att jag förändrats en hel del genom åren, för visst är det skillnad?. På den här bilden ser jag verkligen hemsk ut måste jag säga. Håret var så på tunt på den tiden så jag var tvungen att ha löshår. Min hy var fruktansvärd. Tänk att jag gick ner tio kilo till efter att den här bilden togs. Jag vill inte ens tänka på hur förjävlig jag måste sett ut. 

Sen hittade jag en annan bild av mig & Yster när vi spelade på 17 Maj.  Haha, det är verkligen nostalgi! Kolla vad röda vi är i ansiktet av att blåsa i saxen. Kommer ihåg hur stolt jag var över att jag fått den där stjärnan som jag har på bröstet.  Heja Norge!

image347image350image348
image349