Tick tick tick Boom

Igår hade jag rekordmånga unika läsare, över 200! Kanske inte så mkt för vissa, men jag brukar ligga runt hundra så det var kul! (; :) Tog det lugnt idag, träffade Irro och käkade lunch för att sedan bege mig till la dentista. De skulle kolla så att inget har "rört på sig" efter att jag tagit ut tandställningen. Det hade det inte och allt såg jättefint ut. Fick se before and after bilder av mina tänder. Fan, det såg rätt jävligt ut innan! Tänder som låg hit och dit och snett och jag vet inte vad. De där två åren var verkligen värda att lida sig igenom.

Irro bjöd också med mig till The Hives- konserten den 4 december. Hon och Stina ska
gå och jag har fett lust att hänga med! Får bara se till och fixa biljetts ;P Sen har jag och Eline bokat till Globen Horseshow den 30 november. Ska shoppa massa hästgrejs på mässan där också. Wihoo!

Näe, nu ska jag plugga lite på specialarbetet i idrott som man måste göra för att få MVG. Jag skriver om GI och "boomen" som det har blivit på senare tid. Fan, man vet att en metod har slagit igenom om till och med ens egen morfar pratar om "matens GI- värde." ;P




Kan ni inte springa hem till mig? Please? Jag bjuder på salta-pinnar och festis!

Jag <3 jeans jeans jeans


Räknade precis mina jeans: jag har 7 par.  Sist jag räknade hade jag 23 stk, fatta! Och det var för bara några månader sen... Shjet, men det är inte så konstigt med tanke på hur många jag sålt. Jag och tradera är best buddies liksom. Men just nu har jag faktiskt ingenting i min garderob som jag vill sälja vidare eller vill bli av med. Förutom dammråttorna förstås! (<-- FETT LOL) 

De jeans jag har nu är:  
btw, anteckna det här, det blir prov sen ;P (<--- FETT LOL IGEN)

1. Vita gina tricot strl 24/32
2. Svarta nudie  25/31
3. Mörkblå H&M  25/32
4. Ljusblå Fornarina  25/32
5. Svarta Vila jeans 26/32
6. Blå TIGER "skogsberg" 27/32
7. Mörkblå gina tricot 25/32

Jag har jeans från mellan strl 24-27 och de passar mig... Konstigt! Dagens lilla fundering. Haha, det här inlägget skulle bara kunnas skrivit på ett höstlov, visst?

image340
My hot hot hot jeans


Update my babies

image335

Hejsan hoppsan, lägger in en bild från när jag passade mina kussar för nån månad sen. Vet att de kollar min blogg ibland så PUSS PÅ ER <3

Igår fick jag rida Stella vilket jag inte tyckte var så kul först eftersom hon är unghäst och rätt svårriden ibland.. Men det gick bra endå och Elin som tittade blev så stolt så stolt.

image336 image337 image338

Imorgon ska jag och Sara och Saras kompis Sara (det namnet var tydligen inne på 90-talet hehe) åka till sydpolen och bada :P Det ska bli fett najs! Sen ska jag och mamma ha tjejkväll och säkert se nån löjligt romantisk film och bara mysa. SÅ SKÖNT ATT DET ÄR HÖSTLOV.

Igjen og igjen og igjen og igjen

image331 image332 image333 image334
Träffade världens Issa och Cam igår och vi flummade på som vanligt. Vi hade jättetrevligt och det var sjukt kul o bara snacka om allt som hänt på sistonde. Vi har ju inte träffats på
aslänge, så vi hade massa o prata om haha. Hoppas vi börjar ses oftare 'cause I miss u girls. 

IMORGON BÖRJAR LOOOVET. Det finns inga ord som kan beskriva hur härligt det är. Yaaay! Ska bara ta det lugnt, träffa kompisar och ha kul. Julia och jag har bestämt att vi ska ses, och sen hoppas jag att Irro och jag kan hänga lite. Det var nästan tragiskt länge sen. Och Sara förstås <3 Får se hur det blir, men det ska bli fett najs ialf :) 

 Andrea 20 år imorgon. OMG vad gammalt haha. Jag som fortfarande går på potta typ *asg*. GRATTIS
GRATTIS SOETNOUWS!! HURRRAAAA HURRA DAMPDAMPDAMPdampidampi  HURRAAAA HURRAHH! OCH ÄNNU MER HURRA. PUSS PUSS PUSS!

Idag kom skolkatalogen! Martin lär bli väldigt exalterad när han kommer hit sen. Han tycker att det är så roligt att bläddra och bläddra, skratta och skratta. Lättroad? :P












Kiss me I'm Norwegian



image329

Eline var så söt och gjorde en fläta på mig idag. HAHA, med mitt tunna hår blev den typ 2 mm, men whatever, TACK GUMMSAN <3
Anyhooow, jag har sån himla lust att träna idag. Vet inte vad det beror på men jag vill bara jogga på som fan ;P Tyvärr är jag fortfarande lite sjuk så det vore rätt korkat o träna nu... Så jag får sitta inne och kolla på Dawsons Creek istället. Det är faktiskt skitbra har jag kommit fram till XD Och alla är så gulligt oskyldiga och pryda. Hög naaaaawfaktor! 

På onsdag blir det GUCCI GUCCI GUCCI. 

Mitt lilla i-landsproblem

Sitter i datasalen och softar. Egentligen borde jag, Sanna, Louise, Lea och Ida jobba på vårt arbete om "Konsumentsamhället" men det får vänta tills senare :P  Tänkte skriva lite om mitt i-landsproblem att HAVREGRYNEN var slut imorse. Så jag fick ingen gröt!  Och sen var mitt Slim and Diet tea slut också. Får inte glömma att köpa nytt! Fast vi hade dinkelbröd hemma så det ordnade sig haha.

Har hittat att par skitsnygga vita jeans från Miss Sixty föressten! Men kan inte bestämma mig... Jag gillar vita jeans, men är det inte lite fel på vintern?

Nu måste vi börja jobba, redovisning på torsdag nämligen. Vi kommer äga, som vanligt haha.

Skor är en flickas bästa vän

Hejhopphoppopphoppppphopppopop!

Kvällens andra inlägg! Imponerade eller hur? Gaah, kom precis att tänka på att det är söndagskväll...  Ni vet vad det innebär. Jo, SKOLA IMORGON. Suuck. Aja, har ialf haft en undebart sköön
helg utan massa plugg & skit (som det annars brukar vara....)

I fredags chillade jag, Ida, Lea och Martin iväg till stan och shoppade. Jag fick ett par nya, heta stövlar av älsk. Han köpte också två par råheta skor på Feet First. Jag säger bara, det är så sjukt mkt skor där att man hamnar som i en skopsykos haha. Vilken tjej kan motstå? :P Sen blev det lite drama när jag tappade bort min väska och inte hade nån aning vilken affär jag glömt den på. Det slutade iallafall med ett litet psykbryt på Zara. " HAR DU SETT EN BEIGE LONGCHAMP VÄSKA?? HAR DU SETT DEN, SNÄLLA???" HAHA. Dör. Det slutade iallafall med att jag hittade den på affären vi varit på innan o kollat cardigans (tänker vara så himla speciell och mystisk o inte berätta vilken affär det var på. Allt.för.pinsamt. Men jag kan avslöja att din mamma säkert köpt hela sin höstgarderob där.) Hursomhelst. DRAMAQUEEN. Men usch, det var läskigt faktiskt!

Sen igår på ridningen fick jag rida Stella, för första gången! Hon galopperade iväg med mig två gng, men när vi väl skulle galoppera så sprang hon in i galoppen istället för att ta fattning direkt. Hm... :/ Men annars var hon jättehärlig och myste med mig i stallet sen :) Skön omväxling från Cavalli som är underbar att rida men som sparkar och bråkar i boxen. Men han är ett ju ett litet busfrö också!

Nog hästprat. FAN SKÄRP DIG HEDVIG. Okej. Hm. Efter ridningen hade ialf "nördgänget" (tss.) revansch med vår pläääjstationkväll. Lika mysigt som vanligt, även om jag som vanligt också åt för mkt. Känner mig fett äcklig men får äta lite mindre till veckan bara.

Saknar Isabel, fett länge sen vi såg. Jag och C försökte ringa henne igår men fick bara ett halvdrygt sms som svar.. Skumt! :/ Hoppas ialf vi kommer ses på lovet. Mi manchi troppo!

Idag har jag myst med älsklingen. Vi har varit på två lägenhetsvisningar, en etta i Årstaberg som var GRYMT snygg. Helt perfekt! Sedan drog vi vidare till en visning i Vasastan som också var skitsnygg, bättre läge än den första också. Så vi får se hur det blir! Är visningar nästa vecka också, så om det inte blir nån av de här så finns det ju fler... Men de var ialf jättefina båda två. (: 


                                 
 
Älsk och jag käkar frukost. SÅ JVLA SÖT. Haha jag blir glad varje gång jag kollar på den här bilden. Kan man ha mer tur än jag har?



Sen en liten pic av stövlarna jag fick av M. <3


Slänger in en lista

10 favoriter:
Färg: Vit
Mat: Sushi
Band: Många! Säger väl Franz Ferdinand. <3
Film: Shjet vad svårt. Jag har nog ingen. Tråkig jag vet!
Bok: Harry Potter såklart, haha.
Sport: Ridning såklart. & fotboll
Årstid: Summer baby.
Veckodag: FREDAG.
Glassmak: "Cookie dough", muums!
Tid på dygnet: Morgonen.

9 för tillfället:
Humör: Glad
Smak:  Coca-cola
Kläder: Cardigan, babydoll- linne, jeans
Bakgrund: Va?
Nagellack: Naturell
Tid: 19:31
Omgivning: Lyssnar på smörig musik haha.
Irritationsobjekt: None

8 första: (första alltså...inte nu)
Bästa vän: Nathalie
Screen name: Prinzezz90
Husdjur: Min kanin Rasmus-Noppe
Piercing: Tog hål i öronen när jag var 5
Förälskelse: När jag bodde i Norge var jag dökär i klassens player Kenneth. Och min mamma berättade det för hans pappa och alla fick reda på det. SÅÅÅÅ PINSAMT OJOJOJ.
Musik: Spice Girls. Jag <3 Emma Bunton!
Bil: Eh vet inte ;S
Kyss: När jag var nio typ.

7 senaste:
Cigarett
: Två år sen typ.
Mat: Kyckling och Bulgur sallad
Dryck: Vatten
Biltur: En halvtimme sen kanske, cp fråga!
Kyss: Vid femtiden
Spelad låt: The ark- Girl you're gonna get em
TV-program: Oprah Winfrey

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nix
Brutit mot lagen: yes
Blivit arresterad: nej
Badat naken: Ja
Varit med på TV: Nepp
Kysst någon du inte känner: Aa..

5 nej tack:

Kläder: Emo kläder
Mat: Onyttig
Musik: Dansband haha.
Dryck: Öl, fyfaan
Personlighetsdrag: Påklistrade

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Var med Lea, Martin & Cam
Du kan höra just nu: Agnes "Right here right now" Tihi.
Du inte kan leva utan: Martin
Du gör när du har tråkigt: Tänker på kläder i min garderob som jag kan kombinera

3 personer:
Du kan berätta allt för: Ranveig, Älsk, Elin
Du tycker om: Mina vänner
Du inte gillar: Vore fel att skriva det här.

2 val:
Kaffe eller te: Kaffe Latte, please!
Vår eller höst: Vår!

1 önskan: Att Martin alltid kommer finnas i mitt liv.

Me gustas tu

Bonjour mes amies!

Försov mig imårse så det fick bli en pensionärsdush, ni vet när man skvätter lite tvål och vatten under armarna och sedan är set to go. Sprayade också gaalet mkt torrschampoo i håret så det ser någorlunda skapligt ut. KÄRLEK TILL TORRSCHAMPOO!! Det är bäst bäst bäst. Det var Ida som tipsade mig, och sedan kan jag inte vara utan det.

Som ni säkert vet så har både The Hives och Kent kommit ut med nya album. I lööve them, men ändå har jag inte lyssnat på något av albumen... Bakläxa till mig!  Martin har Kent skivan, så den kan jag säkert få lyssna på.  Och sen får jag väl önska mig The Hives i julklapp eller nått. För gott folk, jag är sickly broke. Jag vet att jag har klagat om mina pengabekymmer förut och att det är tröttsamt och jaja. Jag får väl nånstans skylla mig själv för att jag inte kan hantera pengar. Men endå. Allt är mycket roligare med money money money.

Idag när skolan är slut så är det helg (ja, fredag är en helgdag!) SÅÅÅ UNDERBART. Veckorna bara ränner iväg och sen är helgen där och snart lovet. Imorn är det bland annat fredagsshopping som gäller (fast jag kan ju mest kolla på saker snarare än köpa..gaaah) och sedan är det ridning på lördag. Veckans höjdpunkt ;P

PuuuusssPuuusss.

Je me suis perdu, je ne sais plus

Goddagens!

Sitter och surfar lite så här på dagskvisten. Är bland annat inne på asos och kollar kläder. SKITANSYGGA OCH PÅ REA! Bara måste beställa något tror jag, känner hur det bränner i shoppingfingrarna! Fast sedan har jag ju fördomar om att beställa från internet, det är liksom outsider written all over. Att man måste shoppa över nätet för att man är misantrop eller har någon form av social fobi. Eller att man är så tjock så att man måste specialbeställa kläder. Eller att man har någon crazy fetisch. Fast då beställer man ju inte från asos.com utan snarare typ spankmehardplease.com. Ojsan nu kom jag visst bort mig från ämnet. Klart att man kan vara normal och beställa saker från internet, det är bara jag som larvar mig.

Har föressten letat som ett djur efter ett par UGGS, ni vet sådana där skor som var moderna för fjorton ljusår sedan. Exakt sådana är fashionistan Hedvig på jakt efter, kan du tänka dig? DE ÄR SÅ FRUKTANSVÄR SKÖNA. Och man ser så gulligt softish ut i dem, så det är värt alla trendrubbningar i världen. Så länge det är bekvämt och jag slipper frysa så är jag nöjd. Men gud vad är det jag sitter och skriver. Jag låter ju som någons gammelmormorsmor.

Hittade föressten en skitsnygg bild på Tiiu Kuik som b.la gjort reklam för Dior. Måste bara poängtera hur vacker hon är!  När jag känner mig som blekfetas efter sommaren så ser hon så skönt brun ut (jajaja, jag fattar också att det är brun utan sol men låtsas med mig här, okej?) AVUNDSJUK. Hela hennes look är naturlig och hon har en skitsnygg vältränad kropp. Okej, nu ska jag sluta. Men håll med mig om att hennes look är het och jag skulle rent ut sagt döda för att bli så vältränad. Och trots att hon är smal har hon ändå höfter och bröst, vilket är skitsnyggt!


 image327

Festar loss med en lista

Orkar inte plugga mer till tråkig tråkig Naturkunskap. Så jag tänkte underhålla dig (okej mest mig) genom att fylla i en liten lista. Enjoy bitches!

Hur svarar du i hemtelefonen? Svarar inte ;P
Hur svarar du i mobiltelefonen? Aaa hållå det är Hedvig?
Ringer det mycket till dig? Ingen ringer hem till mig, alla ringer till mobilen
Ringer du mycket? Sms:ar mest tror jag
Vem ringde du senast? Mamsen
Hur mycket pengar har du? Runt tusen
Senast kramat och när? Martin vid frukost
Antal timmar sömn inatt? Från tre till 12... 9 timmar!
Sov du ensam? Nej.
Vem sov du hos senast? Martin
Vem sov hos dig senast? Martin, i natt
Vem vet mest om dig? Mina systrar
Vem vet du mest om? Elin skulle jag tro.
Vad ser du fram emot? Till höstlovet... Och tills att jag får ett syskon i januari!
Vad vill du ha just nu? Det är barnförbjudet haha ;P
Vem hånar du? Ingen hoppas jag.
Vem längtar du mest efter? Ranveig.
Vem vill du helst slippa? Snarare vilka. Lärare som sätter prov efter prov så man måste plugga på helgen.
Vem stör du dig på? Samma som ovan.
Vem vill du sova bredvid inatt? Martin <3 men det får bli Grisen istället haha.
Vilken buss åker du oftast? 142
Vilken årstid är det nu? Höst..
Anser du dig själv snygg? Jag klagar inte.
Har du varit kär? Ja.
Är du kär nu? Ja.
Är du en bra partner? Ja, underbar!
Har någon varit otrogen mot dig? Nej, inte vad jag vet.
Har någon varit otrogen mot någon, med dig? Ja  men jag visste inte om det förrens efteråt.
Har du varit otrogen? Mm,  för länge sedan. Det tog slut sen.
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Jag raggar ju inte eftersom att jag  har pojkvän.
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? HAHAHA. Ja.
Vad åt du senast? Rödspätta från Kolgrillen. Muuums!
Är du polare med grannarna? Haha, nej.
Har du varit på ett party? Näääe, vad är det för fråga. Såklart.
Har du varit utomlands? Yep.
Var är dina syskon just nu? En är i Tanzania och en är i Danmark och en är i magen.
Vilken tid gick du upp imorse? Vaknade typ 12 men myyste en kvart (:
Vad gjorde du kl 2 inatt? Pratade.
Vad är det första du gör på morgonen? Tvättar ansiktet.
Vad ska du göra efter det här? Sörja att helgen är slut...


Min blogg är gratis till skillnad från vissa andras

Sitter i lilla datasalen med Eline, vi har egentligen lektion men läraren sa att vi skulle plugga på provet så vi tänkte palla och gick. Jag är lite småsjuk idag, så egentlige borde jag stannat hemma så jag inte blir ännu sämre. Men man missar så himla mkt när man är borta så jag tänkte hålla ut en dag till. Det är ju faktiskt torsdag- vilket betyder att det SNART ÄR HELG. Lääängta!

Igår träffade jag Sara vilket alltid är lika trevligt. Hon hade ny frisyr och var riktigt stylish ;P Kolla själv vad sweet! Kände knappt igen henne, fick kolla flera gånger innan jag såg att det var hon haha.. En lugg kan verkligen förändra!

Sen åkte jag vidare till Alvik och passade kussarna. Hjälpte dem med matteläxan och litesådära. Och jag skojar inte när jag säger att jag fick tänka efter vid vissa tal hehe. Idas uppgifter var faktiskt rätt svåra.. Och hon går liksom i femman så det borde vara piece of cake. Det blir inge matte C för mig kan jag ju säga.

Snart har vi idrott och egentligen borde jag inte vara med
eftersom jag mår lite krasst, men jag behöver närvaron...Och sen är det ju så skönt att träna! Så jag ska nog vara med. Förlåt Martin "duskaintevaramedomduärsjuk! Sorry sorry Bejbi.

image322

Sara är söt i lugg

Ekvationen M+H= sant ger alltid MVG


Excuse moi, jag har inte bloggat på år och dag. Förra veckan var så sjukt jobbig kan jag berätta! Hade massor av inlämningsarbeten, prov och ja du vet hur det är. Känner att Södra Latin verkligen lever upp till sitt rykte som pluggskola! Dessutom förstår jag precis vad alla menar när de säger att tvåan är jobbigast. Nähäääää? You don't say!  Uschiamej. Jag har skrivit de två sämsta prov i hela mitt liv (IG i matte här kommer jaaaag) Jag kan lova att om jag hade varit en hetsätare så hade jag stoppat i mig femtio daimtårtor vid det här laget.
Det som hållit mig levande den här veckan har varit att jag lovat mig själv att shoppa loss på fedagen. Och om man avlagt ett löfte till sig själv så ska man banne sig ta och se till att hålla det tycker jag. Så igår drog Elin och hennes kusin ett tag och jag brände 1400 kr under en väldigt begränsad tid. Jag är mäkta stolt! 

Har föressten varit och ridit idag, som jag alltid gör på lördagar. Fick veta att jag skulle rida Cavalli och blev skitglad, men sen är det en tjej som är bajs i huvudet och som inte vill rida om hon inte får rida Afrodite. Så hon blev sur när hon fick Bozo och eftersom han bara ridit en lektion den dagen och C hade ridit två så fick jag rida den lilla ponnyn. Tyckte synd om honom som blivit övergiven så, snutten! Men Cavalli är ju min homeboy så det hade nog varit roligare.

Om typ 45 minuter kommer Martin, Cam, Elin och Andrea hit. Vi ska ha Pläääjstätionkväll (jag vet, fett nörd faktor) Ska vara i Ranveigs lägenhet och rasera den lite hade vi tänkt. (Bara så att du vet, R, om du läser det här vill säga)

Igår firade föressten jag och älsk 6 månader tillsammans. Det känns inte alls som att det gått så lång tid, men det är väl som det uttjatade konceptet att när man har kul så går tiden snabbt. Sex månader. Det har varit som en enda lång fest utan bakfylla.

image320image321
Jag och Bozo med hans heta frissa ;-)