Avundsjuk, moi?

Jag har lite av en hat-kärlek till den här bilden:

finmage


Dock skulle jag lätt hugga av mig min häl för att få en sådan mage, och sedan äta upp den med sötsur sås.
Och då kan jag tillägga att jag gillar inte sötsur sås.

Min syster

Det här inlägget är tillägnat Ranveig.

Hon är utan tvekan den finaste syster som man kan ha, och det finns ingen i hela världen som jag tycker om lika mycket som henne. Jag kanske inte alltid visar det på bästa sätt, men hon betyder verkligen allt för mig.'  Hon är den som får mig att skratta när jag är ledsen och det är hennes skämt jag återupprepar till mina kompisar.  Jag är så jävla stolt över henne och hur underbart rolig hon är. Alla som känner henne vet att hon kommer bli någonting stort med alla sina kriterier. Hon är fan både smart, snygg, omtänksam, trevlig, social, charmig, bra på att lyssna, rolig, kreativ, har massa  skön självdistans, het, inspirerande, generös, påhittig, sprudlande, underbar och fett cool.

Jag skulle inte klara mig utan dig och jag gör vad som helst för att du ska bli glad igen.

Jag vill bara krama om dig.  sisterforever


Blondes have more fun, eh?

richienicolesnyggwow

...Är det bara jag eller är Nicole Riche sjukt het?  Både stil-och utseendemässigt. Hon har fett snygga ben på den där bilden och jag skulle vilja ha hennes armar.. Måste bli av med lite gäddhäng, det är bara så jvla äckligt. Och så skulle jag vilja ha hennes vader. *avundsjuk*
Jag vill se ut som henne!  = ) Funderar faktiskt på o blondera mig igen... Lite guldblondt sådär, kanske?

XxXx

/isola



Coco Chanel

chanel

Här är en bild på mina Chanel-örhängen.     Enjoy!

Leker!

hey!                                                                hihi

kentigt

Visioner i mitt huvud när du ler.

Buss 116 jag älskar dig

Det här inlägget är tillägnat Buss 116 som går mellan spånga och vällingby.

Jag kommer aldrig glömma dig! Jag brukar tänka på din när jag åker med min nya buss 142 mellan Telefonplan och Kristallvägen. Det känns så tomt och jag saknar dina mjuka säten.
När jag tänker tillbaks på alla våra minnen tillsammans blir jag alldeles varm inuti. Som alla gånger jag åkt med dig mitt i natten och du har värmt mig från kylan därute. Eller när jag fått åka med dig och sluppit gå den långa vägen hem då jag varit trött efter träningen och benen nästan vikt sig under kroppen. Då har du alltid funnits där för mig och det tackar jag dig för!

Buss 116, du har varit en klippa och jag kommer sakna dig foreverandever! Tack för allt och adjö!
min kära buss

Alex

grrrrrrrrr!    

Var fan är du, Jon Blund?

Allt jag vill är att få sova. Jag är så jvla desperat på sömn att jag tror jag blir tokig.
Det knäppa är att jag känner mig trött mest hela tiden, men sen när jag lägger mig på huvudkudden får jag ändå inte sova.

Det är konstigt, men jag tänker helt annorlunda på nätterna än jag gör på dagen. När jag ligger där o vänder o vrider mig i sängen ser jag på saker ur ett helt annat perspektiv än jag gör på dagen.
Jag ligger och ältar och ältar saker som egentligen är helt meningslösa, för att sedan på morgonen vakna o undra vafan det egentligen var jag oroade mig för. Småsaker! Men när jag ligger där i sängen verkar dessa egentligen irrelevanta petitesser som stora och omöjliga problem.  È  davvero strano.


Annars har jag haft värsta mysiga lördagen! Jag kan rapportera att jag ätit sushi med systern och sen träffat Karro som jag inte sett på väldigt länge... :-)   Sen vägde jag mig idag o det visade sig att jag gått ner två kilo. Vem fan går ner två kilo under julen?

Nej, jag hoppas verkligen att jag får sova inatt för jag ska nämligen upp äckligt tidigt o rida.
 Jag vill bara sova lite lite, ska det vara så mycket begärt, Mister Blund? 


Evil Elin and Howlin' Hedvig

elinElin-Pelin                Tänkte bara ha med två små bilder av sötizen Lea!  



  

                                                                          - Gumman, du är bäst! <33

Pappa kom hem

Jag känner mig så jävla tom. 

Och jag saknar min pappa. Jag har nog aldrig saknat honom så mycket som jag har gjort idag.
Pappa, snälla kom hem!  Jag ville så gärna ha dig där när han kallade mig för en "billig jävla hora". Du skulle ha slagit honom på käften och sagt att sådär säger du inte till min lilla prinsessa.
Pappa kom hem, jag längtar efter dig.

VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG? Varför ska jag måsta känna så här? Det är fan inte jag som är horan, det är han! Kan inte någon bara säga att jag är fin? Snälla snälla snälla snälla säg att jag är fin! Jag gör vad som helst. I'm like a fucking love- sick puppy. Jag är för sorglig.  Varför kan inte någon tycka att jag är finast i världen? JAG ÄR BARA ETT TIDSFÖRDRIV. Och inte ett sånt man dör för, om man ska vara kentig. 


Jag känner mig så jävla tom,
Så jävla tom och äcklig och tråkig och ful och tjock och världelös och allmänt ocharmig.

Slagsmålsklubben, yao!

Jag har typ blivit SMK- beroende. Och inte bara dem. Jag diggar allt blipblop plötsligt, och det konstiga är att jag alltid dissat technosound. Men nu lyssnar jag på Junior Boys, SMK, The Knife o Hot Chip utan att få kräkkänslor. Snarare tvärtom. Dessutom har jag träffat de små nördarna, det är fett status!


Hit me hard!

Är jag dryg? Jag har fått höra det idag, av oberoende källor.


Puss på nosen'


Fredrik får lite action

Moderat, Moi?    
pusspåreinfeldt