Ikväll blir det Prickig Poni och snell Hest

Nej nu var det banne mig hundra miljoner år sedan jag skrev ett inlägg. Jag har helt enkelt haft för mycket för mig de här senaste veckorna så det har inte blivit av. Men nu tänkte jag bara meddela alla läsare (som jag har kvar efter uppehållet, jag förstår att ni har tröttnat av noll uppdatering) att jag lever! ;) (;

Igår hade jag, Louise och Lea idrottslektion vilket gick grymt bra! Hade rugby som tema vilket alla tyckte var jättekul eftersom man väldigt sällan får spela det. Jag säger bara MVG här kommer vi haha. Fick dock en minor whiplashskada när Elin skulle visa hur ett anfall går till. Har skitont i halsen/nacken så jag kan knappt vända mig utan att ojja mig. Men hon bjöd mig på en XL- latte så nu är hon förlåten. ;P

Ikväll ska jag och Lea på Globen Horse Show. Ska bli fett kul! :D Sen blir det storshopping av hästgrejer i annexet! Ska köpa earbags som man kan ha under hjälmen så att man inte fryser, varmare ridhandskar, långa strumpor och ett allround spö.  <---Som man kan använda på fler ställen än i stallet HAHAHAHAHAHA.

Sen ridning på lördag som vanligt och förhoppninsvis lite julshopping på söndag. Ska försöka dra ner på klappinhandlandet och istället köpa finare saker till de närmaste. Mami får köpa till släkten i år, det pallar jag inte göra själv. Annars brukar jag köpa till den närmaste släkten och mina närmaste vänner, men i år ska jag bara köpa till bästiz, Martin, mamma, Kurre, Ranveig & Sigrid. Sen blir det väl någon inramad ego-bild till mor- och farföräldrarna.

image346

Låt tomten få sova lite till


Vetduvetduvetdu!  Irro har gått och skaffat blogg! Jajamänsa, tryck
<3 så får du läsa om vad Iréne från flen har för sig för bus (; 

Igår var jag med Louise och Ida på bio och såg Michael Clayton. Louise tyckte att George Clooney var råsexig och Ida tyckte att den sög och jag var mest förvirrad över den invecklade handlingen. My gosh!

Idag har jag träffat Issa vilket var supertrevligt! Sen ringde min moster och ville att jag skulle träffa henne för att shoppa lite julklappar och peka ut vad jag vill ha. Hon tyckte att hon var sen ute med julklappsköpandet och jag fattade inte ens att det var dags att börja tänka på sånt än. Vaddå, det är väl ändå November? Men tydligen! Vad är det här för julhets egentligen. Palla känner jag. Här sväljs då ingen pepparkaka förrens det är December månad, that's for sure. Vad ska man annars se fram emot? När Ida berättade att hon druckit "sommarmust" i Juli blev jag faktiskt lite deppad. Julmust är ju en julaccessoar. Nej, om jag var tomten skulle jag känna mig något våldtagen.

Emorumpa is not the shit



Seriöst, FINNS det fulare byxor än det här? Jag är så vansinnigt trött på den där fula lilla döskallen som tittar upp på var och annan emorumpa. Jag skäms för att jag hade såna där byxor förut, usch! Men det var väl när jag gick i sjuan/åttan som de kom, alltså väldigt många år sedan. Nu är de bara så vansinnigt uttjatade.


(förlåt camilla och hela min skola.)

Tu est le seule chose que j'ai fait bien dans ma vie


Hej snorungar ;P

Ok ok ok jag vet att det här börjar bli värsta shopoholicbloggen, men jag måste bara säga att jag har köpt nya jeans! Jajamänsan! Sanna sa att jag fick värsta "put -asset" i dem och det är ju alltid positivt!  Det gör bara min svennerumpa gott.

Idag har vi haft ett rätt jobbigt pass på idrotten, kände verkligen att det tog! Nice nice nice. Jag vill bli av med mina "love - handels" men jag fattar inte hur jag ska göra? De sitter precis under magen eller vad jag ska säga. Hur tränar man bort sånt fett? Hursomhelst. Jag ska spara er från mina komplex resten av inlägget, je te promis.

Hade naturkunskapsprov idag också! Det gick skitbra. Eller det vet jag förstås inte. Men det kändes skitbra!
Franskaprovet igår gick dock sug. Vet att jag kan bättre. Skyller ifrån mig på att Morgan var sjuk natten innan så jag fick bara fem timmars sömn. Om ens det. Men snuttis! Han mådde inte alls bra.

Prétendre = att påstå inte att låtsas som jag skrev. Fick hjärnsläpp och precis när jag lämnade in provet så kom jag på att jag tänkt som i engelskan. Och då kan man ju inte precis säga "eeh, vänta jag skrev fel"  men men men. Irriterande! Jag vill inte få VG på ett franska prov. Ge mig ett IG i matte men inte ett VG i franska. Please!


I hear a sound from your left lung
A melody so beautifully sung

IMORGON ÄR DET FREDAAAAAAAAAAG! 

Min mamma är bäst och jag älskar min nya jacka

Nu har jag köpt en ljusblå fjällräven jacka som jag önskade i förra inlägget. Den är skitsnygg, fast jag ser ut som en boll i den haha. Den är asvarm! Nu slipper jag verkligen frysa, undebart! Hade inte haft råd med den om inte min snälla mamma hade pröjsat 2000 kr. Fett snällt. Egentligen har jag nämligen redan en Khakigrön Everest - jacka som jag knappt använt, men jag är less på den så jag ska försöka sälja den istället.

Idag har jag haft utvecklingssamtal. Jag sa inte till min mamma att jag hade det, men hon hade tydligen fått en inbjudan. Så hon hade tagit ledigt och grejer för att kunna gå! Så hon hängde med och lyssnade till hur jag måste skärpa mig med att inte komma försent hela tiden. Det var typ den enda anmärkningen, annars var allt jättebra (; :) 
Sen på tunnelbanan på väg hem så bad hon om ursäkt för att hon varit så "bitchig" igår och att hon var så stolt över att jag var så himla duktig i skolan. Så gav hon mig 1000 spänn att "köpa kaffe för". Faan, min mamma är bäst! (Inte bara för att hon ger mig pengar, så palla dryga kommentarer okej?) Men det var väl behövligt, kände mig fett fattig efter jackan.

Nu ska jag på cellon, sen plugga naturkunskap och sen mysa med babydoll  (<-- manligt smeknamn oh yes.) 
Och ja, ja, ja jag är så pretentiös att jag tror att du bryr dig om vad jag gör. ;)

image343 
Jag myser med min fjällis.



Fjällräven <3


Där här inlägget tillängar jag höstlovet och tackar för allt kul som vi har haft tillsammans. <3

Det har varit så himla skönt att vara ledig en vecka... Har egentligen inte gjort någonting alls, bara tagit det lugnt och gjort roliga saker! Så jvla sköööönt. Men imorgon är det slut på friden. Men snart är det ju jullov! Måste tänka så för att peppa lite ;P

Det har blivit svinkallt ute på sistone. Funderar på att köpa en fjällräven jacka trots att Martin påstår att det är en fjortisjacka, haha. Får bara fixa cashen först. Mamma var snäll och bidrog med en tusing men det räcker ju inte...:/ Jag och Elin diskuterade ivrigt att gå till Malmskillnadsgatan för att få lite extra cash. Nämen usch jag tar tillbaks det där, får man ens skämta så? Det är inte skojigt att skoja om prostitution, nejnejnej.


image341 image342
Martin och Morrgan gossar.                           Martin posar på MQ.