Pang Pang Bom Bom


Just nu är klockan knappt över nio och det känns som att jag ska svimma. ÄR SÅ SJUKT TRÖTT. Men ändå så sitter jag här till er tjänst och underhåller er. Och om jag gör motsatsen så ber jag självklart om ursäkt.
Idag har varit en hemsk men rolig dag. Paradoxalt! Men det är sådant som händer. Den var hemsk för jag gillar att överdriva och rolig för jag gjorde roliga saker. Nu blir du nyfiken va! Och vad jag gjort  tänker jag förstås inte berätta. Det är privat och jag vill ju inte att du ska misstolka och tro att det är min dagbok som du sitter och läser. Som att jag skulle lägga upp mitt liv på internet sådär! Nähädu!  Vad tror du egentligen om mig, kompis?

Det här är dagens outfit. Jag pallade inte fota mig själv, men jag tyckte att Rachel Bilson hade snygga kläder på sig så vi säger att det här är jag och jag vill ha massa kommentarer om hur stylish jag är. Okej?
image287

Alex Shulman


http://blogg.aftonbladet.se/14002/

HAHAHA. Jag bara självdör!

My little poni My little poni


Ciao amici!

Sitter hemma hos Elin o bloggar på hennes obegripliga appledator... Hon håller på o byta om till danskläder så vi ska sticka snart. Tänkte bara skriva lite så att ni vet att jag lever liksom. Sen har jag dubbellektion i historia som jag absoluut inte får missa! ;)

Här är en liten pic av mig o Theo från ridningen. I love my little poni.

image286




All I need is right in front of me


Första veckan i skolan avklarad! Check! Känns jätteskönt att det äntligen är helg efter en rätt jobbig vecka med massa nya ämnen och tråkiga introduktioner som man mest bara vill ha överstökat. Hua! Igår hade jag t.ex min första "lektion" i symfoniorkestern och allt var bara jättesvårt och jobbigt. Men jag hoppas att det kommer ordna sig framöver.... Optimist javisst!

Så idag efter sista lektionen drog jag o Elin o Louise till nya H&M i Gallerian för att kolla läget.
E hade tydligen hört att de 100 första fick gratis jeans!!  Wow liksom! Men jag fick inga nya jeans. Och inget annat heller för den delen. Men de hittade varsina jackor så det var riktigt glada! Sen frös Elin om huvudet och köpte en mössa. Västa söt, mihi!
image282 image283

Mhm! Och sen är Syster Sigrid här tills på söndag så vi ska fira hennes födelsedag ikväll, även om hon fyllde år i onsdags... Fast då var hon i Malta så det gick inte, juuuh! Stoor syster kan man iallafall konstantera att man har- 28 år fyller hon! Men Ranveig är fortfarande min beebis. ( :

Igår var föressten Martin här och myste! AUW, HAN ÄR SÅ SÖÖÖÖT. Haha, fast ibland skulle man nog kunna tro att vi är bästisar i mellanstadiet istället för ett kärlekspar ;) 

image284 image285


Imorgon är det ridning! Yaaaaay!  Sen önskar jag Andrea lycka till med tävlingen på söndag och sedan hälsar jag till Camilla att hon ska dra sin rumpe till Telefonplan och hämta sin sprit som står här och dammar. Ska du inte festa imorgon eller vad? =)


pussa pussa och krama kraaama gossigt och sött och mysigt pussisar och kramisar i massor bara lite till mina små elzklingar pusspuss ååh sakna sakna!!!!!!



All that I posses is yours



Yay! Har precis kommit hem från sista lektionen och eftersom jag är en duktig flicka så tänkte jag blogga lite. Har hänt lite saker sen sist! Jag har fått en hel del nya ämnen i skolan något som är fresh and exciting. Och imorgon börjar Symfoniorkestern, så jag måste tyvärr klippa mina naglar (läs: klor) Väldigt tråkigt! Nu kan jag ju inte rivas mer! Det hade ju blivit lite av en hobby måste jag erkänna. Sen hade jag tänkt måla dem chockrosa som en liten refreshment.

Idag är jag ensam hemma eftersom Martin begett sig hemåt för att langa rena björnisar. Så jag ska läsa lite latin, hämta ett par nya jeans och spela lite cello. Fast det låter i och för sig rätt trist... Jag kanske leker olyckligt singel, lyssnar på Red Red Wine av UB40, kollar efter vibratorer på nätet och frågar Gud varför ingen vill ha mig istället. Jag får ju liksom aldrig göra sånt annars.  

Adios amigos!

Snart blir det kallt och Ray Bans är ballt


Mina vänner!

Detta kommer sorgligt nog att bli sommarens sista inlägg. Imorgon börjar nämligen skolan och Summer of 2007 är över. Depression och ICA- kassor fyllda med tårar!

Nejdå, det ska faktiskt bli spännande att börja igen. Jag har ju ett helt år att se fram emot! Ett oskrivet blad och sådär som man säger. Ska bli trevligt o träffa klassen igen också (: Alla kommer nog att vara lite brunare och blondare. Fast jag är ju förstås inte blond längre (<---observera den snitsiga övergången här) Jag har nämligen blivit brunhårig igen! Tyckte det var ett classy sätt att avsluta sommaren och kalasa in hösten på. Sedan läste jag faktiskt i Metro att det är hippt med brunetter just nu. Så jag är alltså hetare än dig om du som läser är blond! Bara så att du vet alltså! Fast Martin är förstås undantaget genom att vara min älsklingsbimbo. (Och ja jag vägrar skriva ett inlägg utan att nämna hans namn) Martin Martin Martin Martin.  På tal om Martin så var jag på en uteservering idag och han där celeben som vann Let's Dance (vad annat är han känd för btw? Boxar han eller hur var det?) satt vid bordet bredvid. Han var lika stor som biffen han tuggade och hans dansande flickvän satt mittemot. Sen tyckte hans tik mycket om lilla Morrgan så de pussades lite grann.

Bah, de är förstås lite sorligt att vara brunett igen. Nu kan jag ju inte vara med på omslaget till Moore eller Slitz och det sörjer jag lite.

Här har ni mig när jag posar lite grann i sådana där sjukt fula Ray Bans som tydligen är jättetrendiga:
    




.



2 Do & Kentflikka


Okej håll i er nu, gott folk, och förbered er för ett ytterst ointressant inlägg. Jag har inget nytt eller särskilt spännande att komma med, men känner ändå att jag vill skriva lite och slösa bort din tid. Jag känner att det är viktigt att du, just precis du, vet vad jag kommer ha för mig i veckan (ändring kan dock förekomma!!)  Fast framförallt är det för att jag inte vill skriva i min nya kalender som jag fått idag. Den är så fin så fin!

Måndag- Läkaren kl 8
Tisdag-  Möta Syster Sigrid vid stationen, Hem till Papps
Onsdag-  Fika med Julia <3 Elin fyller år!!
Torsdag- Till läkaren igen för blodprover, kissprover och annat skojs mellan kl 7.30-10, Tandläkaren kl 15
Fredag- Frisören kl 13, Dejt med Martin
Lördag- Ridningen börjar, Yay!
Söndag- Deppa inför skolstart och pussa Martin litegrann

 PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!

Så nu vet du var du har mig på ett ungefär! ;)


Nu till något annat.  Jo, på sista tiden har jag som sagt bestämt mig för att sluta vara så matbesatt och försöka att inte tänka på vikt och sånt. Det har varit mycket svårare än jag först trodde och jag har ätit saker som jag inte ätit på väldigt länge. Saker som jag förbjudit mig själv att äta såsom pannkakor, chips, mjölkchoklad, kebab, glass, vitt bröd, smör... I början kände jag mig stolt och nöjd med mig själv över att ha klarat äta alla dessa "ångesfyllda" saker, men just nu känner jag mig bara äcklad. Jag vet inte hur jag ska göra! Vad jag än gör så blir det liksom fel. Om jag bara äter nyttigt och fullkornstråkigt så känner jag mig torr och onormal. Om jag äter sånt som jag inte "får" äta så mår jag också dåligt och känner mig tjock och äcklig. Men jag vill så gärna bli normal och släppa alla sjuka förbjud så jag fortsätter kämpa mot mig själv. Tvingar i mig saker när varenda fiber i kroppen säger att det är fel och att jag inte ska äta sånt där. Det är som att jag har glömt bort att mat faktiskt ska vara gott och inte bara funkar som energikälla. Sen när jag väl märker hur gott det är så är det som att jag inte kan sluta utan bara vräker i mig. 

image273

 Nothing tastes as good as thin feels like.  Jag skulle önska jag kunde sluta tänka så.

Ibland känns det som att det inte spelar någon roll för jag kommer ändå aldrig bli nöjd. Samtidigt som jag vill vara smal så tycker jag att det är skitsnyggt med kurvor också. Fast jag lurar bara mig själv om jag tror att det handlar om utseende, för det gör det verkligen inte. Det handlar inte om att jag tror att jag skulle vara snyggare om jag gick ner några kilon, det är bara sånt jag lurar mig själv och framförallt andra med. Jag såg förjävlig ut förut och det förstår jag nu. Istället för någon utseendefixering handlar det mer om mitt kontrollbehov och mina höga krav på mig själv. Sen vet jag att jag inte kan slappna av och bara njuta så länge jag har de här tankarna. Fan, jag har känt så här i över fyra år och det känns rätt hopplöst att jag nånsin ska bli av med den här skiten. När ska jag äntligen få bli helt frisk?


Hedvig goes Smala Sussie

Hej vänner och bling-ghetto-gangsters!

Nu är jag hemma igen och kan åter förmedla mina välgörande ord till cybervärlden. Jag förstår att ni har saknat mig och att det blev tomt i era hjärtan när den fiiiiinaste Stockholmaren lämnade stan för att bege sig inåt i landet.
Men nu är jag tillbaks och tänker inte röra min booty utanför sthlms gränser innan skolstart, promise!
På tal om skolstart så låg det ett sånt där unket uppropsbrev stämplat Södra Latin på hallmattan. Jag som knappt stigit in genom semesterdörren! Usch och avloppslem med svarta hårstrån!

Anyhuuuuw, sånt där ska man inte gräva ner sig i! Bara för att sommarn går mot sitt slut och snart är det snö, slask, mörkt, förjävligt och juste vi ska alla dö en dag så blir det nog bra ändå ska du se.  Det finns ju alltid saker att se fram emot- som jag brukar säga lite matt och anspråkslöst. Nej nu blev jag sådär jobbig och cynisk igen.

Idag har jag gjort massa saker som jag ju måste blogga om. Det är ju därför man har en blogg så att alla vet att man har ett liv liksom. Jag hör folk säga men guuuuuud har han inget liv eller och får lite ångest. Tänk om de säger så om mig också! Jag måste härmed bevisa att jag inte sitter inne och tittar på TV hela dagarna. Förlåt att jag inte tagit massa kort också. Och förlåt för att jag inte fotade dagens outfit. Eller vilket schampoo jag använde imorse. Eller vad jag åt till frukost. Förlåt förlåt! Men jag lovar att ta fler fjortisbilder. Sånt brukar uppskattas.

Igår spelade jag minigolf för fösta gången i mitt liv med familjen Fahlen (med appostrof på e men jag har glömt bort vilken tangent det är.) Idag spelade jag minigolf för andra gången i mitt liv med Elin, Martina, Johanna och Camilla. Jag kom dock inte sist som första gng, även om jag fick ett poäng mer. Men Fahlenfamiljen bor ju bredvid en golfbana så de måste ju vara riktiga golfviskare. 

Sen är mitt nya namn Sussie. Nu när ugglan är död är mitt namn så himla ute.




Kristen Davies

image271image272

Lägger in två bilder av Kristen Davies för jag gillar verkligen hennes stil och look (ja jag är ju tjej så jag kan ju inte precis säga att hon är döläcker för då kanske alla tror att jag är lesbisk. Och det vore ju skandal! Speciellt nu under pride och allt, omg! ;)) 

Flum o min kärlek till Harry


Igår skulle jag in till stan för att köpa senaste Harry Potter boken och rara Cammo följde med eftersom hon var ledig igår. Sedan skulle vi åka hem till mig för att göra spansk middag till Ranveigs ära. Förs hade vi picnic i  S:t eriksplan och sedan fick jag grotesk skoskav som vi var tvugna att åtgärda. Sedan kommer jag inte ihåg vad som hände. Eller jo juste! Det var den där tjejen med en cool t-shirt som vi såg och C gick fram och frågade var hon hade köpt den. När hon sa Lindex så trodde vi att hon ljög för att inte Cam skulle köpa likadan eller nått.  Men det gjorde hon inte! Och jag hittade en jacka där också. Rea på rea priset!
Sen plötsligt ringde Ranveig och sa att hon var jättehungig och vi förstod att innan vårt spanska matprojekt var färdigt så skulle hon ha avlidit av svält. Så vi åt ute och alla var nöjda. Sen när jag kom hem insåg jag att jag inte hade min Harry Potter bok. Men en mängd andra grejer! Jag är inte så rik längre tror jag. Men det var kul så länge det varade! 
 
Här är mina nya fynd, enjoy! :
image267image268image269image270

Martin doing the dish


Den här bilden har jag som skärmsläckare på min mobil:
image265

Jag tror Andrea kände att det var ett sådant historiskt ögonblick när Martin diskade att hon var tvungen att föreviga det och använda som bevis i framtiden ; )  Neeej jag bara skojar, Martin är så duktig så! Han är en riktig fixarnas man!


Bloggar från VKG


Camilla säger att jag måste uppdatera, så jag gör väl det. Jag är sådär härligt motiverad och glad som någon som precis fått sin mens samma dag som outfiten bestod av vita jeans. Och tampongerna i fel väska.

Ja, inte särskilt motiverad alltså.

Men vad som däremot gör mig glad är min nya blogg design som väääärldens gööölligaste
Elin har fixat. Visst är hon undebar? Och söt och duktig och snygg och bäst och rolig. (:
Sen är jag glad för att Dior auktionen gick på 2081 kr! Grattis till mig själv! Hurra Hurra jag är rik! Ett litet tag iallafall! Så efter att ha träffat E och Ida igår som var värsta mys så bjöd jag älskling på sushi. Han åt 25 bitar och blev mätt och glad;) Själv klarade jag inte mer än 14.- och då var jag ändå stuffed.

Nu är jag på Martins jobb och han säljer pumpar, pratar om pumpar, pekar pumpar och ibland smeker han dem. En pump kostar 23. 000 (!) minus ett toalett besök på McDonalds - så jag förstår hans förtjusning.

Nu ska vi äta pizza, eller jag ska nog äta sallad för jag är ju tjej, men först vill jag bara uppmärksamma Jennifer Anistons stil som många tycker är "tråkig". Personligen skulle jag kalla den för klassisk och stilren eftersom hon använder mest svart eller vitt och inte så starka färger till vardags.

image258image260image262image261image263image264