Ten points, baby

Tiopoängaren på min skola är fastställd. Allt jag kan säga är att han går i trean, har brunt hår, lite fräknar, schyst stil och nougatfärgade ögon..Åh, & att mitt hjärta slår ett extraslag varje gång jag ser honom. Så jeevla het! 

Man måste ha en snygging i skolan, hur skulle man annars överleva? Någon att kolla in i korridorerna och som får  benen att känns lite mer som Barilla spaghetti än faktisk mänsklig vävnad. Vad är liksom annars meningen med att gå i skolan? Utan snyggingarna kan man ju faktiskt lika gärna plugga hemma.

Shooot, min buss går om en halvtimme och jag sitter fortfarande i ridkläder. Men det får mina vänner ta, fram med parfymen bara haha ;P


Diet is the schet.


Hej hej hemskt mycket hej

Nu ska jag snart äta tacos och alla tjatar på mig om att jag ska hjälpa till. Men eftersom jag redan skurit upp advocadosarna till guacamolen så tycker jag att jag gjort mitt. Om de kommer på mig att jag sitter här, så vet du iallfall varför jag kanske plötsligt försvinner mitt i en mening. Okej, sötnos?

Idag har jag varit hos en dietist som var jättetrevlig! Vi pratade en bra stund längre än vad jag egentligen hade tid till, men det var endå väldigt nyttigt. Först pratade vi om vad jag åt under en dag och hon tyckte att jag verkade ha ett väldigt komplicerat förhållande till mat. Hon tyckte också att jag åt för hälsosamt (wtf?) och borde chilla lite så att jag inte kommer in i nått konstigt beteende igen. Sedan blev jag vägd och hon tog mina mått. Jag hade gått upp ett kilo och vägde 50 kilo något hon tyckte var lite för lite till mina 164 cm. Sen hade jag lite för lågt BMI tydligen och hon tyckte att den "ultimata" vikten till min längd skulle vara runt 55 kg. När jag sa att jag inte ville gå upp så sa hon att det var okej så länge jag inte gick ner.

Sen när jag satt på tunnelbanan påväg till skolan fick jag ett jätteskumt sms; det är en person som söker dig, han har varit på italienskan imorse och står nu utanför Historia salen A323. Kom så snabbt du kan!
Jag blev såklart skraj och började fundera på om det kunde vara både ryska maffian eller Hells Angels som stod där och väntade på mig. Men tyvärr var det  inte lika kriminellt utan det var bara celloläraren Örjan som sökte mig.

Jag ska bli storasyster!


Fick ett mail av pappsen idag där det stod att min kommande lillebror ska heta Josh. Min pappa heter ju Jostein och hans fru Juvy, så Josh var ju väldigt passande;)
image132image133

Det känns som om jag är både glad och ledsen över att få ett till syskon. Mest känns det bara jättekonstigt.
Förmodligen kommer jag inte ha någon vidare kontakt med honom. Vad är egentligen meningen med en lillebror i Fillipnerna som jag aldrig träffar? Vad är föressten meningen med en pappa i Filippinerna som jag aldrig träffar. Men vafasen.. Att få ett syskon borde vara skitkul, men det känns mest skumt om jag ska vara ärlig. Kanske behöver jag bara vänja mig med tanken. Äh, jag som tycker syskonhoodet är viktigt! Vafan, jag kommer träffa min lillebror mer sällan än jag träffar min frisör! I och för sig sparar jag ju till långt hår nu så jag träffar inte Angela så ofta. Fast jag måste ju förstås ändå klippa topparna. Fast det kanske man inte behöver gå till en frisör för att göra, jag menar, mamma klippte mig ju i tisdags även om det inte syntes så mycket. 

Hoppsan hejsan kom jag av mig från ämnet nu? *Sansar sig*

Hm, ja. Jag får försöka tänka att så länge pappa är glad så är jag glad för hans skull.

Sommar kåt

image128image131

Jag är inte ledsen, jag lovar!


Har haft en helt underbart rolig dag idag! Efter att ha lämnat in det trista arbetet och skrivit klart det tråkiga provet så kunde jag slappna av och ta det lugnt resten av dagen. Kunde äntligen få träffat Sara igen. Vi hade jättemysigt och det var verkligen kul o ses igen... <3 Sen har mamma klippt mig och sen ikväll ska jag och Yster se Desperate Housewives.  :-) Issa sa värsta gulliga grejen idag som gjorde mig jätteglad när vi pratade om en grej...
"det är skönt o prata om det här med dej, de flesta andra slår bara bort det med att du är perfekt som du är"
Gumman! Du är bäst glöm inte det!

Jag fattar inte vad det är med mig! Allt är ju skitbra!  Men samtidigt är det som att jag inte kan stanna upp och njuta av allt och vara glad utan måste konsekvent hitta fel med mig själv. Varför blir jag ledsen varje gång jag ser mig i spegeln? Det är som att jag hela tiden måste påminna mig själv om det jag inte är nöjd med.
Jag vill inte ha mina bruna ögon, jag vill vara blond, jag vill inte vara kort, jag vill vara smalare, jag vill ha större bröst, jag vill ha fräknar, jag vill ha smalare ben, jag vill ha smalare ansikte, jag vill inte ha mina jvla finnar på ryggen, jag vill inte ha mina smilgropar, jag HATAR mina vader.

Varför kan jag inte bara få se ut så här?
image126

 Jag kommer  vara tvungen att leva med den här kroppen resten av mitt liv. Så vad lönar det sig, orka klaga iksom, kanske du tänker.  Men jag är faktiskt glad, jag lovar! Jag är inte deppig eller så, tro inte det. Ibland vill jag bara flytta in i någon annans kropp, bo där ett tag och slippa mig själv. Har du aldrig önskat att du var någon annan? Kanske bara för en dag eller två?



 


Nattliga apoteksbesök och Bönsemester.

image125

Godmorgon sötnosar!

Lördagar är sköna dagar och igår var en sån dag. Var och besökte Da Hood Vällingby och blev lite tårögd.  Jag saknar alla så mycket att det inte är klokt!  So sad. Det känns lite som att jag besöker min gamla bardomsstad när jag åker till Vällingby. Okey, det kanske är lite att ta i, men du förstår vad jag menar, eller hur? Sen sov jag över hos C innan vi hade bråkat lite eftersom hon ville se Mr Beans semester och jag absolut och fullkomligt vägrade. Tänk om jag blir en högt uppsatt politiker i framtiden och så kommer det fram att jag den 21 april gick på Mr Beans semester, hur kommer det se ut? Så vi åt  massa olika saker och pratade om BH-ar istället. Jag hoppas inte att hon blir generad när jag meddelar inför alla så här offentligt att hon har fucking 75 C kupa.  Det är äckligt orättvist!  Sen gick vi på apoteket klockan tolv på natten typ. Hahah. Ja ,det var spännande lördagsunderhållning kan jag säga!  (Observera icke-ironin här)

Idag har jag bestämt mig för att plugga, jag har faktiskt inte något annat val. Jag har inte pluggat på ett tag så det är väl dags nu. Men jag är mer sån som pratar om att jag ska plugga och sen när jag pratat om det så känns det som att jag gjort det. Men sen så ligger ju böckerna där.. Oöppnade och hånskrattande.

Det är jobbigt att gå på Sveriges bästa gymnasium..... Skratt!

Nu har jag inget mer att säga så jag bjuder på två "happyfacebilder". Especially for you to enjoy! (Här kan du dock observera ironin)  

image123             image124

Justja! Angående bilden längst upp så bloggar jag alltid om mina nya väsk -repsektive sko-inköp. Det är väldigt viktigt att ni är uppdaterade på vad jag bär mina skolböcker i och vad jag tar på mig på fötterna innan jag går ut.  Capite?

Ännu mer Häst kärlek.

image118
Tog den här  söta bilden i lördags när vi väntade på skjuts av Elsas mamma. De kramas, fett gulligt juuuh!

image119  image122
Cavalli får en puss och Eline är foxy som fan ;)

BTW:  Kan meddela att Eline numera är Gladös stolthet då hon vann silver när hon tävlade i dressyr för Sthlmskuppen i helgen. Hon kom etta av alla i hemmalaget kan tilläggas! GRATTIS GUMMAN! GRATTIS CREST!


You can't say no to me


Sitter och lyssnar på You can't say no to me av Tiger Lou och är nostalgisk. Den låten tar fram många minnen- både bra och dåliga sådana. Jag kan hursomhelst inte höra den utan att många känslor kommer fram. När jag hör en låt som jag associerar väldigt starkt med en person eller en händelse så blir det som att jag åker tillbaks i tiden för en stund. Musik är verkligen mer påverkande än man tror!

Jag vet att det kan vara störande när folk publicerar lyrics, så förlåt.

the scent of your skin your ivory skin
is the thing one would
kill a man in an instant to get close to

but i'll wait for the day you will see
you can't say no to me

one more day is a life spent
that I would give anything
but I'll wait for the day you will see
you can't say no to me


Hursomhelst, idag har varit en helt underbart rolig dag! Jag har fått rida stallets största häst i skogen, vädret har varit strålande och jag har träffat skönt folk. Hur bäst kan det bli?

image111image113image116      





Very nice! (med Borat uttal)


Hej i stugan!

Har satt mig framför datorn för att äntligen göra lite nytta. Plugga historia och sådär. Men jag kan inte koncentrera mig alls. Vet inte varför! Eller joo, det kan ha att göra med att jag är helt pirrig och kär i kroppen. Och då kan man ju inte plugga. Jag får säga det till till min historialärare, Neeej Olle jag har tyvärr inte kunnat göra historiauppgiften.
 Men det är Martins fel, skyll på honom! Jag har inte plats i mina tankar för första värlskriget just nu. Och ska jag vara helt ärlig så skiter jag fullständigt i den imperialistiska politiken och dess konsekvenser. Det måste du väl ändå förstå Olle, kompis?

Imorgon kommer Eline hem, äntligen!  älskälskälskar dig  <3 
image110

Sedan ska jag träffa Julia och Cam efter ridningen och det ska bli very nice!  

Puss älskooos




Millan och Natascha Peyre är kanske släktningar, who knows?

image107image109

Ah, igår var jag och Millan och sexade till oss hos frisören! Camilla som jag är van att se med självklippt lugg och galet, tjockt spanskt hår i hela ansiktet blev riktigt het. Visste ni föressten att Natascha Peyre också är halvspanjor? Hon ser ju inte alls ut som Camilla. Så konstigt.  Hursomhelst så här har ni bildbevis på hur snygg man kan bli om man går till Hårgänget på Götgatan som alla tjatar om. Sedan träffade vi på Carolina och Jenny (eller ska man vara helt korrekt så träffade vi dem innan vi fixade oss, aja skitsamma ingen bryr sig om detaljer) Sedan sa Millan att om hon var med på Jepordy och om någon sa att man skulle visa sin kompis så skulle hon visa mig för jag var en sån kompis man var stolt av att umgås med. Jag förstod inte riktigt vad hon menade men jag tror att hon tyckte mitt hår var fint. 

Pirro goes Telefonplan


image106 
Irro har äntligen  fått se mitt nya place. Nice! IrroPirro kom dock inte i sängs förrän vid tvåtiden eftersom Tellis ligger så långt ifrån Vällingby. Gaaah! Jag citerar Camilla "asså seriöst varför ska man bo i Vällingby eller Telefonplan asså antingen tycker jag att man ska bo i Tensta eller Östermalm asså varför bo nånstans asså" (jag kan uppdatera er med att Camilla bytt ut "chill with the grill"  och "haha rööligt"  och "din mamma" till att säga asså minst fem gng i varje mening.)

Till veckan bir Pirro blondie! Det är hennes naturliga hårfärg, men jag har aldrig sett henne i den! Jag tror att det kommer bli riktigt fint :-)

Monkey dog

image105

Hur kan man vara så ful men samtidigt så söt?

Här är min beloved little furry friend Morrgan. Han är bedårande! Men samtidigt kan jag inte ens föreställa mig paniken han måste känna varje gång han ser sig i en spegel.

Let the right one in


-The reporter: Did you hear TATU's version of  How soon is now?
-Morrissey " Yes,it was magnificent. Absolutely. Again, I don't know much about them"
-The reporter: "They're the teenage Russian lesbians"
-Morrissey: "well, aren't we all? "

Hahaha! Morrissey- min älskling! Gubben är så träffsäkert knäpp med sina roliga citat.

Den här dagen kunde ha varit riktigt hemsk. Med tanke på att jag var äckligt bakis borde jag ha haft en dag som matchade hur jag mådde. Men trots det har jag haft en coolish dag. Det måste ha något att göra med att jag slapp vakna ensam utan hade det finaste bakissällskap man kan önska sig bredvid mig i sängen.

Sedan länge har jag velat ha en Longhamp väska av den stora modellen men de är ju så sjukt dyra. Så hade jag äntligen hittat en tjej på blocket som sålde sin, och efter massa strul skulle jag åka o hämta den idag. Sen blev det ännu mer trassel så innan jag åkte till skolan för att hämta böcker drog jag till NK och köpte den Longchamp väska som jag dregglat efter.  Jag vet inte varför jag gjorde det, men jag tror att jag kände mig väldigt rik. Sen är den jättefin, och sen tycker jag att jag förtjänar den. Och jag är ju rik (eller vänta, jag var rik) och jag förtjänar den ju såklart för jag mår ju dåligt för jag är bakis. Och vaddå, ska jag trösta mig med ännu en drink eller? Det går ju förstås inte. Så väskan var en absolut nödvändighet. För att inte säga en överlevnadsfaktor för att jag skulle klara mig igenom dagen.
 My point being: Lyssna på dina shoppingdemoner! Shoppa inte bakis! Jag har en snyggare väska än dig! Skratt!

Kolla själv vilken läckerbit:
image104

Sen fick jag ett überspännande samtal från fröken Cammo som frågade om jag kom ihåg våran dejt imorgon. Det gjorde jag förstås inte. Men när hon sa: "Jag handlar med mig lite mat från Coop efter jobbet så kommer jag direkt till dig sen." Det var förstås ett erbjudande jag inte kunde motstå och jag ser fram emot en lugn hemmakväll framför Så ska det låta med min älskade make. 


Het Hetare Hedvig?


Isabels bilddagbok har spärrats till att bara kompisar med lösen kan komma in. Varför? Jo, eftersom de sagt i hennes klass att hon har nakenbilder av sig själv i dagboken. Suck! 

Jag blir så förbannat trött på folk som inte bara kan låta andra leva sitt liv utan konstant måste lägga sig i.  Och det var inte ens nakenbilder, kan jag säga till Issas försvar. Det var snarare roliga bilder som hon tagit tillsammans med sin pojkvän. Hon hade till och med kläder på sig- bara att hon gjorde lite porriga miner. På skoj! Hihi liksom!

So fucking what?

Så först tänkte jag revoltera genom att publicera ännu porrigare bilder. Eftersom folk verkar ha så otroligt tråkigt som blir upprörda över sådana småsaker, tänkte jag ge tanterna något att verkligen skaka på huvudet åt. Sen kom jag på att jag ju är pryd och smått generad av mig. *Slår sig på pannan* 

 
Det får bli en annan gång. Kanke till och med anlitar ett proffs så det blir riktigt utmanande bilder. Här har ni iallafall lite sexiga bilder, även om de tyvärr inte föreställer mig! 

image103